...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גולש בשר בבירה שחורה.ו--- לינדוש 23/9/2009 10:46

קילו בשר שריר.
2כוסות בירה שחורה
כף פפריקה מעושנת.
כף פלפל שחור.
כף כמון,
2-3 שיני שום שלמים.
4בצלים חתוכים לפרוסות.
2-3 גזרים חתוכים לעיגולים.
עלי דפנה+וכמה גרגירי פלפל אנגלי.

אופן ההכנה

לחתוך את הבשר לקוביות להשרות בבירה לכמה שעות במקרר.

לטגן את הבצלים להוסיף את הגזרים ולטגן עד לקבלת צבע זהוב.
להוריד מהסיר את הבצל ואת הגזר לטגן ,לטגן את הקוביות הבשר באותו סיר
להוסיף את הבצל ואת הגזר להמשיך לטגן להוסיף את התבלינים לערבב היטב להוסיף את הבירה מהמשרה.
לתת כמה דקות של בישול על אש גדולה לערבב היטב להוסיף מים חמים
עד לגובה הבשר להמניך את האש ולבשל כשעה או עד שהבשר רך.
אני מבשלת בסיר לחץ בערך כ40דקות.

מתכון עצמי/לינדוש.

ניתן להגיש עם אורז לבן או פירה.
בתיאבון.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ............... ו--- פלפלית23/9/2009 07:13

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לבנה ביתיתו--- פלפלית
23/9/2009 09:27
מרק בצל בבירה - "מבשלים"ו--- פלפלית
23/9/2009 09:30
גולש בשר בבירה שחורה.ו--- לינדוש « הודעה נוכחית
23/9/2009 10:46
תפוחי אדמה גמדיים עם טחינה וצ'יליו--- שמני
23/9/2009 10:56
רוטב שום ולימון לדגים מטוגנים חמה!ו--- שמני
23/9/2009 11:09
קציצות בטעם פלאפלו--- סיגלוש
23/9/2009 17:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן