...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לשון ב רוטב חמוץ-מתוקו--- מאריאנה 21/9/2009 19:12

לפני הכול אני עושה מרינדה. עלי דפנה,פלפל גרוס,מלח,טימיין,פלפל אנגלי שום.,,עושה מסז',ללשון ואותפת אותו בנייר כסף,מכניסה למקרר ל24 שעות.,אפשר יותר. אחרי זה אני מבשלת לשון בו שעה עד שעה וחצי.עד שמזלג ניכנס חופשי ב חלק עבה של לשון. בסיר שאני מבשלת אני מכניסה
בצל,שורש של סלרי,גזר ו זר שלפטרוזיליה,שמיר וסלרי עלים. מקררת לשון ו שומרת במקרר.ביום אגשה אני עושה רוטב.
רוטב:מטגנת 2בצלים עד צבע יפה מוסיפה שום ,רסק עגבניות דבש,או סיליאן ומיץ לימון מלח ,פלפל לפי טעם,צימוקים.רוטב אני עושה לפי טעם ועין שלי. נותנת לרוטב ליתבשל בארך 10-15 דקות לטעום מה חסר ו שרוטב היה טעים. פורסת לשון דק ו מכניסה לרוטב,נותנת בישול בארך 30 דקות.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני .................. ו--- פלפלית21/9/2009 07:29

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת תפוחים שקדים ודבש - עצמיו--- פלפלית  
21/9/2009 09:04
עוגת תפוחים שקדים ודבש - עם סיום האפיה ו--- פלפלית  
21/9/2009 09:07
דובשניות / נירה שויאר - עם טיפה שינוייםו--- מרילין שוב  
21/9/2009 10:42
דובשניות - תמונה נוספתו--- מרילין שוב  
21/9/2009 12:43
פאי תפוחיםו--- פנינהט  
21/9/2009 14:06
קעריות קדאיף עם גנאש לבן ותפוחים מקורמליםו--- פנינהט  
21/9/2009 14:09
עוגת תפוחים 3 שכבותו--- פנינהט  
21/9/2009 14:12
לשון ב רוטב חמוץ-מתוקו--- מאריאנה « הודעה נוכחית
21/9/2009 19:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן