...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קעריות קדאיף עם גנאש לבן ותפוחים מקורמליםו--- פנינהט   21/9/2009 14:09

קעריות קדאיף במילוי גנאש שוקולד לבן ותפוחים מקורמלים

לקעריות קדאיף:
250 גרם שערות קדאיף
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה מומסת וקרה

בקערה גדולה לשים את האיטריות, אם הן קפואות לתת להן להפשיר.
כשהפשירו לאוורר אותן היטב בעזרת הידיים, ע"י משיכה והפרדה ביניהן.
לפזר מעל את אבקת הסוכר ולזלף את החמאה המומסת ולפתוח בעזרת האצבעות את השערות, כדי שכולן תהינה מצופות בסוכר וחמאה.
לצפות תחתית ודפנות של קעריות חד פעמיות.
לאפות בחום בינוני של 175 מעלות כ-10 דקות עד להזהבה.
לצנן להוציא מהתבניות ולשמור בקופסה אטומה.

לגנאש מוקצף:
125 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן קצוץ
125 מ"ל שמנת מתוקה

להביא 125מ"ל שמנת מתוקה לסף רתיחה, להוסיף שוקולד
לבן קצוץ, לכבות אש להמתין דקותיים. לערבב היטב לתערובת אחידה וחלקה. לכסות ולהכניס למקרר למינימום 4 שעות עדיפות ללילה.
למחרת להעביר את הגנאש לקערת מיקסר ולהתחיל להקציף תוך כדי הוספת 125 מ"ל שמנת מתוקה עד שמתקבל קרם חלק ומשיי.
להיזהר מהקצפת יתר, ברגע שנוצר קרם מפסיקים את ההקצפה.
מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר משונן או חלק ושומרים במקרר עד לשימוש.

לתפוחים מקורמלים:
4 תפוחים מסוג גרני סמית קלופים וחתוכים לקוביות
50 גרם חמאה
75 גרם סוכר.

שמים במחבת את כל החומרים ומבשלים תוך ערבוב תמידי עד שהסוכר והחמאה נמסים והתפוחים רכים לגמרי.
מצננים, מעבירים לקופסה ושומרים במקרר עד לשימוש.

הרכבת המנה:
לזלף מהקרם בתוך קעריות הקדאיף עיגולים קטנים, אפשר "לעלות קומה" ולזלף עוד מעט מלמעלה.
להניח תלולית של תפוחים מקורמלים על כל מנת קינוח.
אפשר להחזיק במקרר כמה שעות עד להגשה או להגיש מיד.

אם אין קטנטנים כמו אצלנו אפשר לשים באמצע לתוספת צבע דובדבן חמוץ אדום ויפה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני .................. ו--- פלפלית21/9/2009 07:29

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת תפוחים שקדים ודבש - עצמיו--- פלפלית  
21/9/2009 09:04
עוגת תפוחים שקדים ודבש - עם סיום האפיה ו--- פלפלית  
21/9/2009 09:07
דובשניות / נירה שויאר - עם טיפה שינוייםו--- מרילין שוב  
21/9/2009 10:42
דובשניות - תמונה נוספתו--- מרילין שוב  
21/9/2009 12:43
פאי תפוחיםו--- פנינהט  
21/9/2009 14:06
קעריות קדאיף עם גנאש לבן ותפוחים מקורמליםו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
21/9/2009 14:09
עוגת תפוחים 3 שכבותו--- פנינהט  
21/9/2009 14:12
לשון ב רוטב חמוץ-מתוקו--- מאריאנה
21/9/2009 19:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן