...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק בטטות ב- 3 וריאציותו--- -מרילין   6/10/2008 11:27

קל להכין - ועוד יותר קל לאכול
אצלנו נאכל בחורף ובקיץ וכל הגיוונים מאוד אהובים
אופן ההכנה זהה בכל הגירסאות - ורק משחק קטן עם המצרכים
עושה את המרק לחדש ומעניין



מצרכים
שתי כפות שמן זית
עשרים גרם חמאה
בצל קצוץ
שום קצוץ
חתיכה קטנה של ג'ינג'ר קצוצה - כס"מ
בטטות במשקל כ- חצי קילו חתוכה לקוביות
כפית רסק עגבניות
ארבע כוסות מים
כוס חלב
מלח ופלפל שחור או לבן

הכנה
מזהיבים את הבצל, מצרפים את השום ואת הג'נג'ר ומערבבים היטב
מוסיפים את קוביות הבטטה את הרסק והטיבול ומבשלים
עם מכסה סגור כ- 10 דקות על אש קטנה
מצרפים את הנוזלים ומבשלים עוד 20 דקות
בעזרת מוט בלנדר מחליקים את המרק היטב
טועמים, מתקנים טיבול ומבלשים עוד 10 דקות
מגישים עם בצל ירוק או עירית קצוצה מעל


מרק בטטות בניחוח צרפתי
מחליפים חצי כוס מים במיכל שמנת מתוקה
מוסיפים לטבלינים מעט אגוז מוסקט מגורד
אפשר לקשט במספר טיפות שמנת שנשמרו בצד


מרק בטטות בניחוח אסיאטי
מחליפים כוס מים בכוס חלב קוקוס
מוסיפים לתבלינים חצי כפית קארי
אפשר לקשט במעט פטיטי קוקוס קלויים על מחבת יבשה



מרק בטטות בניחוח איטלקי
מחליפים חצי כוס מים בחצי כוס יין לבן יבש
מוסיפים לטבלינים כפית טימין
מטפטפים מספר טיפות שמן זית לפני ההגשה




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ....................ו--- פלפלית6/10/2008 07:22

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות שוקולד מושלגות- קרין גורן ו--- חנה   
6/10/2008 07:40
תבשיל עוף בלימון - נוסח יהודי לובו--- שומית
6/10/2008 08:57
עוגה עם בצק פריך וקרם חלבהו--- זברה
6/10/2008 10:34
קרמבו פירות יער של מיכל להב.ו--- זברה
6/10/2008 10:59
מרק בטטות ב- 3 וריאציותו--- -מרילין   « הודעה נוכחית
6/10/2008 11:27
עוגת שוקולד מדהימה וקלה להכנהו--- דינדין
6/10/2008 12:56
דחוף!! תיקון!!! עוגת שוקולד מדהימה ומהירהו--- דינדין
6/10/2008 14:58
עוף בתנור, עם שעועית ירוקה ופול /ו--- -מרילין  
6/10/2008 14:44
בשר לחג-אופן הכנה ובישול של בשר טעים ורך ו--- גדולה
6/10/2008 19:07
כבד עוף ברימונים ואניס/ ערן דונסקויו--- שרוניק
6/10/2008 22:04
מרק קרם עגבניות בפרנו ו--- שרוניק
6/10/2008 22:06
סטייק סלמון וכרישה ברוטב אניס ו--- שרוניק
6/10/2008 22:08
עוגת שוקולד - אניס ותבלינים ו--- שרוניק
6/10/2008 22:14
קונפי שוק מולארד מונח על צאטני חבושים, ניצנו--- שרוניק
6/10/2008 22:15
לחם קומתיים עם כוכב אניס ו--- שרוניק
6/10/2008 22:18
עוגיות פטיר של כרמלהו--- שרוניק
6/10/2008 22:23
רז'ין ודניאל "ציפס ברוטב צ'ילי מתוק ו--- שרוניק
6/10/2008 22:26
" לחמעג'ון קלאסי" ו--- שרוניק
6/10/2008 22:32
חריימה לוקוס של דניסו--- שרוניק
6/10/2008 22:36
גאראם מאסלה:ו--- שרוניק
6/10/2008 22:43
פאקורה ירקות:ו--- שרוניק
6/10/2008 22:45
פאלאק פוטייטוס (תרד עם תפו"א):ו--- שרוניק
6/10/2008 22:46
צ'אי מאסלה:ו--- שרוניק
6/10/2008 22:47
מלאי קופטה (דומה לקובה ללא מילוי):ו--- שרוניק
6/10/2008 22:49
אורז יחודי לרג'אסטן KHICHDI:ו--- שרוניק
6/10/2008 22:53
צ'יקן מאסלה: ו--- שרוניק
6/10/2008 22:55
גולב ג'אמון (קינוח הודי מסורתי):ו--- שרוניק
6/10/2008 22:56
צ'אפאטי (לחם הודי, דומה לפיתה חומה, דק מאודו--- שרוניק
6/10/2008 22:58
7 תבליני חובה במטבח ההודי + מתכון מחיתו--- שרוניק
6/10/2008 23:02



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן