...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פלאו חורש -רוטב פרסי שמלווה אורזו--- גדולה   16/9/2009 18:31

זהו תבשיל רוטב מסורתי שמלווה אורז לבן.

בצלחת עורמים אורז ועליו מקערית הרוטב לוקחים כף אחר כף ושמים מעל ואוכלים

למדתי אותו מחמותי,ומתאים לארועים חגיגיים.



מצרכים ל-6 סועדים

שתי כוסות גרגירי חומוס -להשרות בלילה ,לבשל כשעה בסיר לחץ עם מים רותחים ,עד שהגרגרים רכים

אני מקפיאה גרגירי חומוס מבושלים בשקיות קטנות וכשאני מוציאה את הכמות הנדרשת למתכון לקערה,אני שופכת על הגרגרים הקפואים מים רותחים מהקומקום ואחרי כמה דקות ששהו בהם קולפת בקלות את הגרגרים-אפשרי גם להעביר בקבוק על הגרגרים שימחצו מעט כך שהקליפות ירדו בקלות הקילוף חשוב -אל תוותרו עליו , הוא נותן טעם אוטנטי טעים לרוטב



אופציה ראשונה ומקורית היא לשים בסיר קוביות בשר קטנות שבושלו ברוטב לפני כן והתרככו דיין.

להוסיף את החומוס הקלוף ומבושל והרוטב ולבשל ביחד לספיגת הטעמים ,רק בסוף הבישול להוסיף מעט מיץ לימון

אופציה שניה-לחלוט מנות עוף במים רתוחים ולשטוף,לשים בסיר עם החומוס המבושל וקלוף והרוטב להוסיף מים שיכסו את החומוס ולבשל לריכוך.להוסיף לקראת סיום הבישול מעט מיץ לימון

רוטב

5 כפות רסק עגבניות

כף אבקת מרק

1 כוס מים

מלח לפי הטעם,פלפל,ש

בתאבון



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה16/9/2009 05:29
כתר לחמניות דבש ו--- פלפלית  
16/9/2009 10:27
כדורי דבש לראש השנה ו--- פלפלית
16/9/2009 10:31
עוגת שמרים קלועה עם מילוי תפוחי עץ, דבש וצו--- פלפלית
16/9/2009 10:33
חלת דבש עגולה לראש השנהו--- פלפלית
16/9/2009 10:37
כיסוני דלעת על קרם דלעת - קוקוסו--- מרילין שוב  
16/9/2009 12:36
שמים כפית מלית במרכז כל ריבועו--- מרילין שוב  
16/9/2009 12:37
קורט זעפרן מושרה ברבע כוס מים חו--- מרילין שוב  
16/9/2009 12:37
מקפלים את הריבועים ומניחים על תבנית מרופדת ניירו--- מרילין שוב  
16/9/2009 12:38
תמונה של הכיסונים בלי הרוטבו--- מרילין שוב  
16/9/2009 12:38
פלאו חורש -רוטב פרסי שמלווה אורזו--- גדולה   « הודעה נוכחית
16/9/2009 18:31
חצילונים כבושיםו--- גדולה  
16/9/2009 20:03
עוגת שקד דבש ותפוח ''פירגה''ו--- סיגלוש
16/9/2009 21:28



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן