...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דג מטיאס בבצל ושמן / מתכון של חמותיו--- שרוניק 14/9/2009 12:45

דג מטיאס בבצל ושמן / מתכון של חמותי

חומרים:

רצוי להכין כמה ימים לפני האירוע על מנת שהבצל יספוג את השמן.

פילה מטיאס בשמן ( קנוי ) - לפרוס לפרוסות בינוניות
2-3 בצלים גדולים פרוסים לעובי דק עד בינוני
שמן קנולה עד כיסוי הדגים.

ההכנה:
- בצנצנת שקופה מניחים את פרוסות הבצל ומעליהם שמים את פרוסות הדג ושוב בצל ושוב דג... ובסוף שבלמעלה שיהיה הבצל.
- ממלאים את הצנצנת בשמן עד כיסוי.
- ניתן לשים מעל מעט עלי דפנה יבשים ופלפל אנגלי ( אני לא שמתי )

יוצא מעולה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה14/9/2009 05:10
צלי כתף - ביין, חרדל, שום ודבש ו--- איה
14/9/2009 05:25
פלפל אדום ממולא באורז, בשר, שקדים וצימוקיםו--- איה
14/9/2009 05:34
חזה עוף בדבש וג'ינג'רו--- איה
14/9/2009 05:47
מרק גזר מבושם בג'ינג'ר ודבשו--- איה
14/9/2009 06:02
עוגת מוס ונשיקות (מקור: חברה + שינויים שלי ו--- שרוניק
14/9/2009 12:07
עוגת מוס ונשיקות ( המתוקן )ו--- שרוניק
14/9/2009 12:09
קיש בטטות: מחברה של מירב - מעולהו--- שרוניק
14/9/2009 12:15
ללביבות כרישה - מומלצות בחוםו--- עדי שוב  
14/9/2009 12:33
דג מטיאס בבצל ושמן / מתכון של חמותיו--- שרוניק « הודעה נוכחית
14/9/2009 12:45
לביבות שעועית מאש, פטרוזיליה ושיבולת שועלו--- פלפלית
14/9/2009 12:46
צ'וקור – שבלול בורקס ענק מבצק פילאס במלית ו--- שרוניק
14/9/2009 13:00
עוגת דבש - אירן מ-Ynetו--- שרוניק
14/9/2009 13:04
עוגיות מגולגלות של תמרים ואגוזים-נטלי מעוגיו--- שרוניק
14/9/2009 13:09
קובנה ו--- מרילין שוב  
14/9/2009 16:26
הבצק נכנס לסיר - לפני התפחהו--- מרילין שוב  
14/9/2009 16:28
הסיר יוצא מהתנור - מבט מלמעלהו--- מרילין שוב  
14/9/2009 16:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן