...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דלעת אפויה בריבת בצלים וקינמון גיא פרץ ו--- זהבה 8/9/2009 16:51


דלעת אפויה בריבת בצלים וקינמון גיא פרץ



מצרכים

דלעת אפויה בריבת בצלים וקינמון
מוגשת כתוספת חמה לקוסקוס המתוק של ראש השנה.
חומרים ל-4 מנות:
500 גרם דלעת מנוקה וחתוכה לקוביות של כ-3 ס”מ
1 בצל גדול חתוך לחצאי טבעות
2 כפות שמן זית
200 גרם סוכר
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית ג’ינג’ר קצוץ
3 ענפי תימין







אופן ההכנה

+ מטגנים בצל בשמן זית. מוסיפים סוכר ומערבבים, עד שהוא נמס. מוסיפים תבלינים ומערבבים. + מחממים תנור ל-160 מעלות.
+ מניחים קוביות דלעת בתבנית עם נייר אפייה, יוצקים עליה את הבצל והתבלינים ואופים כרבע שעה. הדלעת מוכנה כשהיא מתרככת לגמרי ומקבלת גוון קרמלי.








כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..............ו--- איה8/9/2009 09:04
פוקאצ'ה ערמונים ודבש ו--- איה  
8/9/2009 11:36
צלי על העצם ביין אדום, דבש והויסין ו--- פלפלית
8/9/2009 13:14
סלט עשבי תיבול, קשיו ולימון - דניאל זךו--- פלפלית
8/9/2009 13:17
דלעת אפויה בריבת בצלים וקינמון גיא פרץ ו--- זהבה « הודעה נוכחית
8/9/2009 16:51
קציצות מתוקות/ כפיתאת חלואת חנה סרור ו--- זהבה
8/9/2009 16:54
סלט ראשי סלרי סלט מרוקאי גיא פרץ ו--- זהבה
8/9/2009 16:55
עוף מתוק עם חבושים- טעים מאוד...מאתר קוסקוסו--- זהבה
8/9/2009 16:56
תבשיל קציצות בשר עם ארטישוק ירושלמי וחומוס ו--- זהבה
8/9/2009 16:59
קדרת בשר בלקנית עם בצלים ושזיפיםו--- פלפלית
8/9/2009 19:28
פילאף אורז ואטריות עם 7 תבליניםו--- פלפלית
8/9/2009 19:33



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן