...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סורבט פסיפלורהו--- מרילין שוב   6/9/2009 10:24

במהלך השבוע, נדיר שאנחנו עוצרים מהמירוץ ומתענגים על קינוח
אבל בשבת ..אוי בשבת קודש...בא הפיצוי הגדול: עוגות, מנות אחרונות, קינוחים, גלידות מוסים וסורבטים..עונג של שבת עונג
~
את הסורבטים אני אוהבת להגיש בכוסות קטנטנים "שוטים" כמו שאומרים..או אם אפשר בפרי עצמו כמו שכאן בתמונה
~
מעט מאוד עבודה, מעט מאוד מצרכים אבל טעם גדול, ורעננות מובטחת
.
עכשיו שקד שלי שעובדת באולם אירועים "יוקרתי" עד הגיוס מספרת שהם נוהגים להגיש סורבט בין המנה הראשונה (מנת הדג ) ולמנה הבשר

מצרכים
חמש מאות (500) ס"ס מיץ פסיפלורה
כף זרעי פסיפלורה - אופציה
מאתיים (200) גר' סוכר או אבקת סוכר
כוס מים (250) ס"ס
.
.
הכנה
מבשלים את המים עם הסוכר כ- 10 דקות על בעיבוע עדין ומכבים
מוסיפים את המיץ ומערבבים טוב
שופכים לכלי רחב - אני משתמשת בסיר שטוח ומקפיאים לשעה

מערבבים עם מזלג את המסה ומקפיאים שוב לשעה
מערבבים עם מזלג את המסה ומקפיאים שוב לשעה
מערבבים עם מזלג את המסה ומקפיאים שוב לשעה
וזהוא, מעבירים לכלי אטום שומרים במקפיא
~
הערה: אפשר לבחור את רמת המתיקות הרצויה
ולשריין עוד 200 ס"ס מיץ פרי: אחרי שערבבנו
את המיץ (500) עם הסירופ כמו שרשום במתכון טועמים
אם מתוק מדי מוסיפים עוד עד מהמיץ ששריינו
עד למתיקות הרצויה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון............ו--- איה6/9/2009 02:15
טארט מישמשים וקרם שקדיםו--- איה  
6/9/2009 02:23
גביניות מהמטבח הגרוזיניו--- טליון
6/9/2009 09:35
סורבט פסיפלורהו--- מרילין שוב   « הודעה נוכחית
6/9/2009 10:24
סורבט פסיפלורה - עוד זווית (תמונה)ו--- מרילין שוב  
6/9/2009 10:36
עוגת דבש לימונית - פנינית אופהאחרתו--- פלפלית
6/9/2009 17:22



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן