...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצק [חלבי] מעולה למלוי מתוק/מלוח/פיקנטי ו--- פלפלית 30/8/2009 17:03



ניתן למלא בו מלוח/מתוק/פיקנטי
אני מעלה רק את הבצק - של ציפורה קרייזמן
+ שינויים ותוספות שלי - בהתאמה למילוי ..........* פלפלית

4 כוסות קמח רגיל
200 גר' מרגרינה - [*אני מחליפה לחמאה]
1 כוס מים רותחים 200 מ"ל
2 כפות חומץ

הכנה

לשים בקערה (אפשר במיקסר) 200 גר' מרגרינה ,2 כפות חומץ,1 כוס מים רותחים, לבחוש מעט בכף ולהוסיף 4 כוסות קמח לגבש לבצק .לעטוף בנילון לשים במקרר שעה .
לחלק את הבצק ל 5-6 כדורים כגודל כדור טניס*[ אני מחלקת ל 3 כדורים]
לרדד לעלה דק עד כמה שניתן ( הבצק גמיש וניתן לרדד אותו דק מאוד) . למרוח מהתערובת על העלה ולגלגל.

פורסים לפרוסות ברוחב 3-4 ס"מ לאפות חום 175 מעלות 25-30 עד שהופך לחום זהוב לא להוציא מהתנור שהן עדיין בהירות.

עד כאן המקור
******************************************************
התוספות שלי - פלפלית

למלוי מלוח
להוסיף לבצק 1 כפית שמנמנה מלח,
עשבי תיבול - קצוצים דקדק ותבלינים לפי בחירה אישית.

למלוי מתוק
1-2 כפות סוכר לבן/דמררה
כ 1/2 כוס פירות יבשים קצוצים דקדק/צימוקים/מישמשים ועוד....
2-3 כפות שומשום או שקדים גרוסים/אגוזים גרוסים

רצוי לשמור על תוספת בנפח של 1/2 כוס,
כדי שהבצק יוכל להכיל את התוספת.

לקבלת צבע שזוף יפה,אני מורחת את הגלילים בחלמון בלול בכף מים ומפזרת שומשום/קצח או כלום.






כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה30/8/2009 03:20
גזרים צלויים בבלסמי ובתבליניםו--- איה
30/8/2009 03:40
קומפוט קלאסי וצימוקים שיכוריםו--- איה
30/8/2009 03:44
עוגת תפוחי אדמה / חיים כהןו--- איה
30/8/2009 03:49
רולדת פלפלים וריקוטה / אלי לנדאוו--- איה
30/8/2009 04:45
ריבה/קונפיטורה מבצלי שאלוט - עצמיו--- פלפלית  
30/8/2009 12:51
ריבה/קונפיטורה מבצלי שאלוט - תחילת הבישול ו--- פלפלית  
30/8/2009 12:52
ריבה/קונפיטורה מבצלי שאלוט -הוספת קליפות בצל לקבלתו--- פלפלית  
30/8/2009 12:54
גורססח / קורססח - מאפה בצק תימניו--- איה ו.
30/8/2009 15:32
בצק [חלבי] מעולה למלוי מתוק/מלוח/פיקנטי ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
30/8/2009 17:03
אפונה עם ארטישוקו--- זהבה   
30/8/2009 20:45
סלט חצילים ברוטבו--- זהבה   
30/8/2009 20:48
בשר בליווי של פטריות בצלי שאלוט ותפוחי אדמהו--- זהבה   
30/8/2009 21:01



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן