...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מתכון ...עוגת ריגו יאנצ' -של טומי פורום הונגרי.ו--- לינדוש 27/8/2009 12:43

הנה המתכון

מאת: טומי*ו 23/12/03 | 19:13







ריגו יאנצ'י

ההכנות לקרם: מבשלים כחצי ליטר שמנת מתוקה על אש קטנה
עם השגחה צמודה...בל יישרף.לאחר רתיחה להוסיף 400 גר' שוקולד מריר
ושתי כפיות נס קפה.תוך כדי ערבוב לבשל לאחר הרתיחה כחמש דקות.
לאחר שהתקרר להכניסו למקרר למשך כשלוש שעות.

החומרים לעוגה:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות מים קרים
3 כפות קקאו
4 כפות קמח תופח

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף, ממש לפני סוף ההקצפה להוסיף את
6 כפות המים, אחת אחת. להוסיף את הקמח והקקאו לקצף ובעזרת כף עץ
בתנועה סיבובית של קיפול לערבב. לאפות בחום של כ 200 מעלות C
בתבנית משומנת, ומקומחת. גודל התבנית לכמות הנ"ל 30X35 ס"מ בקירוב.
לאחר הקירור של העוגה והורדת הנייר, לחלק את העוגה לשני חלקים.
אם יש קצת רום או ברנדי בבית, אז ניתן להתיז קצת על העוגה.

לאחר שעברו השלוש שעות (מינימום) מקציפים את הקרם של השמנת המתוקה
לקצף (קרם) ומורחים על אחד החלקים של העוגה. את החלק השני מניחים עליו
ולסיום....ניתן לצפות את העוגה עם ציפוי שוקולד, או לחילופין למרוח קצת ריבה
ולפזר קצת קקאו דרך מסננת מעל. את העוגה מחלקים לריבועים של 4X4 ס"ם

בתאבון!
עוגה מיוחדת ועשירה מאוד לאוהבי שוקולד.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה27/8/2009 03:12
אגרול ו--- etty
27/8/2009 10:11
פלורטינים /רוני ונציה ...מומלץ בחום.ו--- לינדוש
27/8/2009 12:30
מתכון ...עוגת ריגו יאנצ' -של טומי פורום הונגרי.ו--- לינדוש « הודעה נוכחית
27/8/2009 12:43
עוגיות תמרים ועוד ו--- גדולה  
27/8/2009 13:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן