...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צלי עוף עם תפוחי אדמה ואורז - בסיר אחדו--- קושקוש 23/8/2009 13:00

המתכון - אוסף של מספר מתכונים ושיפורים עד שנולד המתכן המופלא.
טעים טעים לשבת - עם רוטב מקסים.

ההכנה בסיר שטוח ורחב שיכיל ברווח את חלקי העוף

המצרכים ואופן ההכנה:

1.5 כוס אורז - להשרות בצד במים רותחים

שמן קנולה + 2 בצלים - לחתוך לקוביות קטנות ולטגן עד כמעט השחמה (קצת יותר מזהוב) - לאט לאט שמקבל צבע יפה.

8 שוקיים או ארבע כרעיים - לתבל בנדיבות בפלפל + פפריקה מתוקה + פפריקה חריפה (או תבלין לעוף בגריל) ולהוסיף לסיר לטגן על אש גבוהה - אחרי כ6 דקות (העוף מקבל צבע) להפוך ולטגן מהצד השני

לסנן את האורז (סה"כ זמן השריה כ20 דקות+) ולהוסיפו לסיר במרווחים שבין העוף - אני מרכזת את כל האורז במרכז

להוסיף מעט מים רותחים - כחצי עד שלושת רבעי כוס - בסיר כבר יש נוזלים מהעוף עצמו. המים צריכים להגיע עד לכ2/3 גובה העוף.

5 תפוחי אדמה - קלופים ופרוסים דק (1 - 1וחצי סמ) להוסיף מעל העוף - לתבל במלח ופלפל בין שכבות התפוחי אדמה

לסגור את הסיר - להנמיך את האש

מוכן לאחר כשעה - לבדוק שהתפוחי אדמה רכים (הם לא במים!! אבל מתרככים מכל האדים ומקבלים טעם נפלא)

תהנו!!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה23/8/2009 01:38
כדורי בשר אסיאתים / סירקיס עם שידרוגיםו--- מרילין שוב  
23/8/2009 08:25
מלווח מגולגל בטעמיםו--- מרילין שוב  
23/8/2009 08:26
מלאווח במילוי בשר טחוןו--- סיגלוש
23/8/2009 08:52
הקיגל של השריףו--- מרילין שוב  
23/8/2009 08:27
צלי עוף עם תפוחי אדמה ואורז - בסיר אחדו--- קושקוש « הודעה נוכחית
23/8/2009 13:00
ו--- riki7
2/1/2010 09:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן