...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כדורי בשר אסיאתים / סירקיס עם שידרוגיםו--- מרילין שוב   23/8/2009 08:25

בדרך כלל יש לי יד חופשית במטבח..אבל לפעמים יש "בקשות": לפני מספר שבועות קיבלתי מבעלי מייל: כזה אני רוצה :
והוא מפנה אותי למתכון של רות סירקיס.
ראיתי מתכון לקציצות, ראיתי כי טוב, ומיד ניגשתי למלאכה (איזה כיף שאני לא צריכה לשבור את הראש ולהחליט בעצמי) - בפעם הראשונה ביצעתי כלשונה (טעים), ובפעם השניה עם מעט שינויים (עוד יותר טעים) - להלן המתכון עם שידרוגים שלי
~
אפשר לוותר על שלב הטיגון של הכדורים ולזרוק אותם ישר לרוטב הרותח

מצרכים - תערבות הבשר
חצי קילו בשר טחון
שתי כפות רוטב סויה
שתי ביצים טרופות
כף רסק עגנביות
חצי כפית זינג'ביל טחון
מלח - פלפל
אם העיסה רכה מדי, מוסיפים משו כמו חצי כוס פירורי לחם
אופציה: כף ממרח בוטנים (לא מתוק) עם או בלי שבבים
~
לטיגון
עמילן תירס - קורנפלור
שמן לטיגון
~
לרוטב
שמן
בצל חצוי פרוס דק
כף שום כתוש
כך שורש ג'ינג'ר מגורד
גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
כף רסק עגבניות
כך רוטב סויה
כף רוטב צי'לי מתוק
שלושת רבעי כוס מים
מלח - פלפל

הכנה
מערבבים את כל חומרי תערובת הבשר
יוצרים כדורים קטנים
טובלים אותם בקורנפלור ומטגנים במעט שמן
שומרים בצד על נייר סופג
מטגנים בצל בסיר, מוסיפים את השום ואת הג'ינג'ר
מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים כ- רבע שעה
מכניסים פנימה את כדורי הבשר ומבשלים
כ- 10 דקות



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה23/8/2009 01:38
כדורי בשר אסיאתים / סירקיס עם שידרוגיםו--- מרילין שוב   « הודעה נוכחית
23/8/2009 08:25
מלווח מגולגל בטעמיםו--- מרילין שוב  
23/8/2009 08:26
מלאווח במילוי בשר טחוןו--- סיגלוש
23/8/2009 08:52
הקיגל של השריףו--- מרילין שוב  
23/8/2009 08:27
צלי עוף עם תפוחי אדמה ואורז - בסיר אחדו--- קושקוש
23/8/2009 13:00
ו--- riki7
2/1/2010 09:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן