...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת טונה - כוכי גדשי - "חביבה על הצלחת"ו--- פלפלית   20/8/2009 10:08


רולדת טונה מעניינת - כוכי גדשי - מהאתר "חביבה על הצלחת"
באדיבות מלכה.



*** שנויים קלים שלי:
השתמשתי בקמח תופח
במקום מלפפונים חמוצים,
שמתי קוביות של פלפלים קלויים - 1 אדום 1 כתום
הוספתי זיתי קלמטה קצוצים. [כ 10 זיתים]
השתמשתי בטונה בשמן, מסוננת.

אני מכסה את תבנית הרולדה,- לאחר האפיה - בתבנית תואמת
למשך כ 10 דקות, כדי שהאדים יספגו במאפה, ורק לאחר מכן הופכת על
חיתול בד, יבש - ומגלגלת.

את הרולדה הממולאת, עוטפת בניילון נצמד, את הצפוי החיצוני, מורחת שעה, לפני ההגשה.

לרולדה:

4 ביצים מופרדות
חצי כוס קמח
חצי כוס סוכר (זו לא טעות, אפשר קצת פחות)
3 כפות שמן
2 כפות קורנפלור.

להקציף את החלבונים לקצף נוקשה,להוסיף סוכר, לקפל את החלמונים פלוס השמן הקמח והקורנפלור.

בתבנית, על נייר אפייה, לצקת את הבלילה, ולאפות כ - 5 דקות, בחום בינוני, הרולדה צריכה להיות נעימה למגע ובצבע זהוב, כשהרולדה מוכנה יש להפוך אותה על מגבת מטבח, לחה קצת ולגלגל,
כשהיא פושרת ניתן כבר למלא אותה.

מילוי :

1 קופסת טונה, [אני משתמשת בסטרקיסט עם מים, לסנן ולפורר.]
4 כפות מיונז
2 ביצים קשות מגוררות
8 רצועות גמבה כבושה
10 רצועות מלפפון חמוץ
3 כפות זיתים ירוקים,קצוצים.

לציפוי : 2 כפות מיונז.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי................ו--- איה20/8/2009 03:08
כרובית אפויה בטחינה ירוקה - שף ערן ירוחםו--- פלפלית
20/8/2009 09:27
רולדת טונה - כוכי גדשי - "חביבה על הצלחת"ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
20/8/2009 10:08
שלב מריחת המילוי על הרולדה, לפני הגילגולו--- פלפלית  
20/8/2009 10:09
הרולדה - לאחר הגילגול - שכחתי לציין בגוף המתכוןו--- פלפלית  
20/8/2009 10:11
הרולדה נארזת במהודק, בניילון נצמד, ועוברת למקררו--- פלפלית  
20/8/2009 10:13
רוטב צ'ילי מתוק בהכנה ביתית - "על השולחן"ו--- פלפלית
20/8/2009 16:23
צלי עוף עם תפוחי אדמה, כמה פשוט ו--- זהבה  
21/8/2009 07:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן