...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רוטב פטריות - פרווה - עצמיו--- פלפלית 19/8/2009 08:21



המצרכים

בצלים קצוצים
שיני שום כתושות [אופציה]
מעט שמן
פטריות פרוסות - טריות או משימורים ואז מנוקזות מהנוזלים
ציר מרק ירקות מאבקת מרק -
1 כפית א. מרק לכל כוס מים
תבלינים לפי טעם אישי [פפריקה פלפל לבן/שחור, מלח - במידת הצורך חשוב לזכור שאבקת המרק מכילה מלח]
ירק תיבול קצוץ דקדק. [אופציה]

להסמכת הרוטב - מעט קמח

ההכנה
מאדים קלות את הבצל בשמן, רק עד שקיפות או הזהבה קלה
מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
מוסיפים את ציר המרק [שהוכן ממים רותחים וא. מרק]
מביאים לרתיחה, מתבלים ומנמיכים להבה.
[אם מכינים מפטריות טריות, הן יגירו נוזלים משלהן,
ואז, להוסיף פחות ציר מרק]

עיבוי הרוטב - רק עם סיום הבישול

לוקחים מעט [כ1/3 כוס] מנוזלי הרוטב , מצננים קצת
מוסיפים להם כפית קמח ומערבבים היטב למירקם חלק,
מחזירים בהדרגה,לכלי הבישול תוך ערבוב
להזהר מהיווצרות גושים.








כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ........... ו--- פלפלית19/8/2009 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
רוטב פטריות - פרווה - עצמיו--- פלפלית « הודעה נוכחית
19/8/2009 08:21
: סלט קולורבי עם גזרו--- מלכה
19/8/2009 09:00
, ו--- מלכה
19/8/2009 09:04
רוטב פטריות סמיך פרווהו--- עדי6381
19/8/2009 09:54
לרוטב שמנת, פטריות וגבינה בולגרית לפסטה ו--- עדי6381  
19/8/2009 10:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן