...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קציצות רכות וטעימותו--- זהבה   18/8/2009 16:51

1/2 ק"ג בשר בקר {צוואר}
בצל מגורד גדול
2-3 שני שום
פטרוזליה
1 ביצה
מעט פירורי לחם
כמה כפות שמן
1/2 כוס מים{ להוסיף לבשר את כל הכמות לא לפחוד}
מלח, פלפל שחור , אגוז מוסקט מגורד, וראש אל חנות{ תבלין קציצות מרוקאי , לא חובה}


ביצה טרופה, וסולת לציפוי.

לרוטב
בצל קצוץ, שום קצוץ, שמן, כורכום, פלפל שחור, אבקת מרק עוף
פטרוזליה או כוסברה קצוצה.

אופן ההכנה

לערבב את כל החומרים לקציצות . המים הם שעושים את הקציצות רכות.

לתת לתערובת להיתמזג כ- 1/2 שעה
ליצור קציצות ולצפות הפוך מהרגיל
קודם לתבול בסולת ואז בביצה הטרופה, ולטגן.

הרוטב
לטגן את הבצל והשום להוסיף מים קצת יותר מחצי גובה הקציצה
להוסיף תבלינים ולפזר פטרוזליה. כאשר רותח להוסיף את הקציצות.
ולבשל עד שהרוטב מסמיך והקיצה מבושלת.
מבטיחה לכן מעדן


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..................ו--- פלפלית18/8/2009 07:28

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ממרח פטריות - "מבשלים"ו--- פלפלית
18/8/2009 08:23
קרם ברולה עם קציפת מנגו - "מבשלים"ו--- פלפלית
18/8/2009 08:25
עוף מטוגן בסגנון דרומי - מויינט ו--- פלפלית
18/8/2009 08:41
רוטב טריאקי קלאסי -" ספר מתכונים"ו--- פלפלית
18/8/2009 12:08
4 גרסאות ל רוטב טריאקי - "פסטו"ו--- פלפלית
18/8/2009 14:26
קציצות רכות וטעימותו--- זהבה   « הודעה נוכחית
18/8/2009 16:51
פשטידה/מאפה תפוחי אדמה שמנת וגבנ"צ - עצמיו--- פלפלית  
18/8/2009 18:37
פשטידה/מאפה תפוחי אדמה שמנת וגבנ"צ - שלב 1ו--- פלפלית  
18/8/2009 18:38
פשטידה/מאפה תפוחי אדמה שמנת וגבנ"צ - שלב 2ו--- פלפלית  
18/8/2009 18:41
פשטידה/מאפה תפוחי אדמה שמנת וגבנ"צ - שלב 3 ו--- פלפלית  
18/8/2009 18:43
פשטידה/מאפה תפוחי אדמה שמנת וגבנ"צ - שלב 4ו--- פלפלית  
18/8/2009 18:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן