...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטה פנה ברוטב חצילים ועגבניותו--- פנינהט   17/8/2009 13:14

פסטה פנה ברוטב עגבניות וחציל

המצרכים:
1 חציל גדול
1 בצל גדול
3-4 שיני שום
1 קופסה (400 גרם) קוביות עגבניות (רצוי מתוצרת איטליה)
1 קופסה (100 גרם) רסק עגבניות
עלים מ-2 ענפי אורגנו
עלים מרבע צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
1 כפית סוכר
שמן
שמן זית

ההכנה:

קולפים את החציל ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך
שמים במסננת, מפזרים מעל כל חציל מלח ונותנים לחצילים להזיע ולהגיר נוזלים מינימום שעה.

לאחר שעה שוטפים את החצילים וסוחטים את הנוזלים בעזרת מגבות נייר.
חותכים כל פרוסה לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.

מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים את החצילים עד להשחמה קלה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.

שמים במחבת עמוקה שמן זית ומטגנים את הבצל שנחתך לקוביות קטנות עד לריכוך.
מוסיפים את השום הקצוץ דק ומטגנים עד שעולה ניחוח השום.
מוסיפים למחבת את קוביות העגבניות, רסק העגבניות וקופסה של רסק עגבניות מלאה במים, מתבלים במלח פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-5 דקות, טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים את קוביות החציל.

מקטינים אש, מכסים ובשלים ברתיחה עדינה חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את האורגנו והפטרוזיליה הקצוצים, מערבבים, מבשלים עוד 5 דקות ומכבים אש.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...................ו--- איה17/8/2009 04:02
רולדת שזיפים וקצפת ו--- איה
17/8/2009 12:42
פסטה פנה ברוטב חצילים ועגבניותו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
17/8/2009 13:14
ריבת שזיפיםו--- פנינהט  
17/8/2009 13:18



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן