...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שיבולת שועל ועוד ו--- -מרילין   9/8/2009 14:27

פעם שקד ביתי הבכורה אמרה "עוגיות זה בית" ואני הבנתי מיד על מה היא מדברת..צנצנת עוגיות על השיש שאומרת לך "קחי אותי, קחי אותי" יש בה משו מאוד חמים ושורשי ביתי, כמו שהיא אמרה
~
העוגיות האלה, מהטעימות שהכנתי אי פעם ואפילו מהטעימות שטעמתי אי פעם. ולא רק אני חושבת כך כל עוגיה כאן היא חגיגה של של טעמים ומרקמים
לדעתי הן פשוט מעולות - קבלו המלצה ביתית


* מצרכים ל כ- 70 עוגיות
מאתיים שישים 260 גרם חמאה רכה
מאתיים 200 גרם סוכר חום דמררה
אחת 1 ביצה גדולה
חמישים 50 גרם דבש
מאתיים 200 גרם קמח לבן
חצי 1/2 כפית אבקת אפייה
חצי 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
כפית 1 כפית שטוחה קינמון טחון
שמונים 80 גרם קוקוס טחון
מאה שבעים 170 גרם שיבולת שועל שלמה
שישים 60 גרם זרעי חמניות
שישים 60 גרם אגזוים קצוצים דק בסכין, לא טחון


~
לעיטור - מערבבים ושמים בקערה
חופן יפה של גרעיני חמניות
חופן יפה של שומשום מלא
חופן יפה חמוציות קצוצות בסכין



הכנה
מעבדים חמאה רכה וסוכר במעבד עם וו גיטרה
מוסיפים ביצה ודבש ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה
מוסיפים קמח, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון
ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים קוקוס, שיבולת שועל ותערובת אגוזים
ומעבדים עד להווצרות בצק אחיד ומעט דביק
מאחסנים במקרר במשך חצי שעה
מחממים תנור - 160 מעלות
יוצרים עיגולים פחוסים ומצמידים צד אחד לעיטור שבקערה
מסדרים במרווחים על נייר אפיה שבתבנית גדולה
אופים במשך 15 דקות או עד שתחתיתן שחומה
מוציאים ומניחים להתייצבות בטמפ' החדר, כ- 10 דקות







המתכון המקורי של יעל גרטי - הומלץ על ידי דנה20
אצלי עם טיפ טיפה שינויים



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה9/8/2009 09:26
מאפינס מוקה / קרין גורןו--- איה
9/8/2009 14:10
חזה עוף במחבת בשמן זית לימון וכרישהו--- -מרילין  
9/8/2009 14:26
עוגיות שיבולת שועל ועוד ו--- -מרילין   « הודעה נוכחית
9/8/2009 14:27
ארטישוק ממולאו--- zhavaeli  
9/8/2009 15:32
קציצות ברוטב מטבוחהו--- zhavaeli  
9/8/2009 15:41



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן