...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פטריות ממולאות בשר + תמונות של שלבי ההכנהו--- פלפלית   9/9/2008 08:40



בתמונה מנה בהגשה
* פטריה ממולאת על מחית בטטה - מתובלת - ומסביב הרוטב

פטריות ממולאות בשר
מקור - עצמי

[אני הכנתי מבשר כבש טחון, אפשר להכין מכל סוג שרוצים
או מתערובת של כמה סוגים]

פטריות גדולות בקוטר - לפי מס. המנות [או גודל אחר]
תערובת בשר מתובלת + עשבי תיבול קצוצים דק דק
מעט פירורי לחם

תיבול - לפי טעם אישי

ביצה בלולה
פרורי גריסיני [ לחם/פנקו/קמח מצה] עם עשבי תיבול קצוצים ומעט מלח.

ההכנה

מסירים בזהירות את ה"רגל" של הפטריה - שומרים בצד
ממלאים את הפטריות ויוצרים גבעה בחלק העליון של המילוי

טובלים בביצה הבלולה
מעבירים לציפוי פירורי הגריסיני [או אחר]
מטגנים את הפטריה הממולאת, מכל צדדיה - עד הזהבה
מניחים את כל הפטריות המטוגנות בצלחת, על מגבת נייר.

הרוטב

בסיר שטוח, שיכיל את הפטריות בשכבה אחת,
מזהיבים בצל עד שקיפות
מקצצים את "רגלי" הפטריות
ומוסיפים לסיר עם הבצל, ממשיכים לטגן, תוך ערבוב, מתבלים ומוסיפים,פטרו' קצוצה.

מניחים בשכבה אחת את הפטריות המטוגנות,
ויוצקים ציר בשר [אפשר גם מ א. מרק עוף/בשר] עד למחצית מגובה הפטריות.
מכסים ומביאים לרתיחה,
מנמיכים להבה, ומבשלים על אש קטנה כ שעה.

מוציאים בזהירות את הפטריות, טועמים ומתקנים תיבול.
מצמצמים את הרוטב, עד לכמות שרוצים שתישאר.
[במידת הצורך, ואם יש צורך, מוסיפים מעט מים לקבלת כמות גדולה
יותר של רוטב]



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שלישי.....................ו--- איה9/9/2008 04:24
חטיפי דוריטוס ו--- עידית
9/9/2008 07:06
שמן צהובו--- עידית
9/9/2008 07:09
פטריות ממולאות בשר + תמונות של שלבי ההכנהו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
9/9/2008 08:40
פטריות ממולאות בשר - מילוי/ציפוי וטיגון ו--- פלפלית  
9/9/2008 08:42
פטריות ממולאות בשר - סידור הפטריות בתבנית - והעברהו--- פלפלית  
9/9/2008 08:44
פטריות ממולאות בשר - סיום הבישול/אפיה ו--- פלפלית  
9/9/2008 08:45
לראש השנה: סלט רימונים ושעועית ירוקהו--- הדרר
9/9/2008 09:11
אני רוצה להכין את הסלט השעועית עם הרימוניםו--- סבתא של תמרי
30/9/2008 10:53
לחמניות בצל - פלעצלאך - נירה שויאר ו--- פלפלית  
9/9/2008 09:22
פידה צ´וקלק (פיתה ממולאת בירקות וגבינה)ו--- שרוניק
9/9/2008 22:28
תבשיל כרוב ובשר בקר נוסח טרנסילבניהו--- שרוניק
9/9/2008 22:34
עוגת אננס וקוקוסו--- שרוניק
9/9/2008 22:38
עוגת תפוחים אירית ו--- שרוניק
9/9/2008 22:47
מרמלדת מנדרינותו--- שרוניק
9/9/2008 22:49
שיפור למרמלדת מנדרינות או קלמנטינותו--- לבבית
20/1/2009 13:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן