...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תבשיל כרובית ובצל - בסגנון הודיו--- עדי6381   7/8/2009 11:31

מקור - עצמי.

כרובית - מפורקת לפרחים, מרתיחה כמה דקות בסיר עם מים ומעט חומץ, להוצאת מיני דברים שאולי מסתתרים בתוכה... לא צריך יותר מחמש דקות.
מסננים.

במחבת עמוקה מעט - מטגנים 2 בצלים גדולים קצוצים במעט מאוד שמן.
מוסיפים את הכרובית. מכסים במכסה ומשאירים על אש נמוכה לאידוי וריכוך של הכרובית. לאחר כמה דקות פותחים ומערבבים.
אם אין בכלל נוזלים במחבת מוסיפים מעט מים. מכסים שוב לאידוי עד שהכרובית מתרככת.

בכוס: שמים מים רותחים + כפית וחצי כורכום + חצי כפית קארי + אני שמה מעט חוואיג' לבישול, בערך רבע כפית + פפריקה מתוקה, רבע כפית בערך + מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים הכל בכוס היטב.
שופכים על הכרובית והבצל שבמחבת.

ממשיכים לבשל ללא מכסה על אש בינונית עד שהנוזלים מתאדים לגמרי ונשאר תבשיל סמיך. באמצע הבישול, מערבבים מידי פעם, אני גם מועכת מעט את הכרובית בכוונה תוך כדי עירבוב.

יוצא ממש טעים והכי כייף לאכול לצד אורז לבן.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה7/8/2009 04:44
תאנים במילוי גבינת עיזים - מבליל מתכוניםו--- פלפלית  
7/8/2009 11:12
גוז'ייר - לחמניות גבינה רכות / של אהרוניו--- עדי6381  
7/8/2009 11:15
מדוע יצא לי דליל מידי????ו--- מיט
4/12/2010 20:13
שניצל צמחוני - מפטריות יער - עצמיו--- פלפלית  
7/8/2009 11:24
שניצל צמחוני - מפטריות יער - עצמי ... בהגשהו--- פלפלית  
7/8/2009 11:26
תבשיל כרובית ובצל - בסגנון הודיו--- עדי6381   « הודעה נוכחית
7/8/2009 11:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן