...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שניצל צמחוני - מפטריות יער - עצמיו--- פלפלית   7/8/2009 11:24



בתמונה - הפטריות לאחר האפיה
המצרכים

פטריות יער רחבות/גדולות ללא "הרגל"

חומרי הציפוי

תערובת של פרורי לחם
ירק קצוץ - לפי מה שאוהבים - [אצלי פטר' וכוזברה]
שקדים טחונים דק [קמח שקדים]
מלח ופלפל לבן
ביצה/ים בלולה/ות [או יותר - לפי הכמות שמכינים ]

רוטב
מעט מחית מנגו
פפריקה/שום כתוש

ההכנ
מנקים את הפטריות ומסירים את ה"רגל"
מתבלים במלח ופלפל לבן,
מערבבים את חומרי הצפוי
טובלים את הפטריות בביצה/ים הבלולה/ות
מצפים בתערובת הציפוי,וממלאים את הצד התחתון [שבו הייתה הרגל]
מטגנים קלות במחבת, משני הצדדים, עד הזהבה קלה.

מעבירים לתבנית מרופדת, יוצקים את הרוטב,
ומכסים בנייר כסף.

מעבירים לאפיה של כ 20 דקות
בחום בינוני.

לא ציינתי כמויות מדוייקות - תלוי בגודל ובכמות הפטריות.
טעים.ם.ם.ם.ם.ם - לנו מאוד !!!







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה7/8/2009 04:44
תאנים במילוי גבינת עיזים - מבליל מתכוניםו--- פלפלית  
7/8/2009 11:12
גוז'ייר - לחמניות גבינה רכות / של אהרוניו--- עדי6381  
7/8/2009 11:15
מדוע יצא לי דליל מידי????ו--- מיט
4/12/2010 20:13
שניצל צמחוני - מפטריות יער - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
7/8/2009 11:24
שניצל צמחוני - מפטריות יער - עצמי ... בהגשהו--- פלפלית  
7/8/2009 11:26
תבשיל כרובית ובצל - בסגנון הודיו--- עדי6381  
7/8/2009 11:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן