...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כפיתות (קציצות) פרווה /דודה מזל - הביאה סו--- פלפלית 4/8/2009 20:25


כפיתות (קציצות) פרווה / דודה מזל

החומרים לכמות של כ 15 כפיתות גדולות (בגודל של כף יד)

1/4 חבילה פטרוזיליה
1/4 חבילה שמיר
1/4 חבילה כוסברה
1 בצל יבש גדול
6-7 שיני שום
1 תפוח אדמה לא מבושל

לקצוץ הכול במעבד מזון

להוסיף:
1 תפוח אדמה מבושל
6 פרוסות לחם רטובות וסחוטות

לתבל:
כפית פלפל שחור
1/2 כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה כורכום
חצי כף תבלין של אמא(רצוי)
מלח

להוסיף שני ביצים ללוש עד לקבלת מרקם של בצק…
אם דליל ניתן להוסיף פרורי לחם

לחתוך תפוח אדמה לצורת צ'יפס עם "קרניים"
ליצור קציצות גדולות ולתקוע את שני ה"קרניים" של הצ'יפס בקציצה

לטגן בשמן עמוק עד להזהבה(לא לשרוף)
ניתן להקפיא קציצות מטוגנות ולבשל ברוטב בעת הצורך

רוטב
להשחים בעדינות פפריקה בשמן
להוסיף: כ 4 שיני שום קצוצות
כף רסק עגבניות
1/2 כף מלח
ומים
לבשל מספר דקות על אש נמוכה לסדר קציצות בסיר שטוח(רצוי טפלון) לשפוך את הרוטב על הקציצות להוסיף מים עד לכיסוי הקציצות (שלא ישחו)לבשל 1/2 שעה על אש נמוכה בסיר מכוסה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..................ו--- פלפלית4/8/2009 07:48

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
איך מטגנים פילה של דג - שף מאיר דנוןו--- פלפלית
4/8/2009 08:14
כפיתות (קציצות) פרווה /דודה מזל - הביאה סו--- פלפלית « הודעה נוכחית
4/8/2009 20:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן