...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פפריקאש בקר אהרוני, ערוץ 10ו--- זהבה ש   26/7/2009 14:39



אחד המאכלים הלאומיים של הונגריה, הפפריקאש - קוביות בשר בקר ברוטב עשיר ובתוספת של תפו"א


מצרכים:
1 ק"ג בשר בקר נקי ללא עצמות, עם קצת שומן, חתוך לקוביות – רצוי בגודל אחיד
1 ק"ג בצל אדום (ניתן גם להשתמש בבצל לבן)
רבע כוס שמן
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפיות פלפל שחור טחון
כפית סוכר
1 ק"ג תפו"א
מים ומלח לפי הצורך.




אופן ההכנה:
- לוקחים את הבשר ושמים בקערה, מוסיפים לקערה את הפפריקה, הפלפל והסוכר ומערבבים יחד
- מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד לרבע שעה
- בינתיים, בסיר שטוח ורחב מחממים את השמן
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנטנות ומטגנים על אש בינונית עד להזהבה
- מוסיפים את תערובת הבשר לסיר ובוחשים 10 דקות
- מוסיפים כוס מים רותחים.בוחשים, מורידים לאש קטנה ומכסים
- לאחר רבע שעה בודקים האם יש צורך להוסיף מים (התבשיל כולו צריך להיות עם מעט נוזלים כל הזמן) אם צריך – מוסיפים מים חמים בלבד. בכל מקרה, לא יותר מכוס. על מנת שהרוטב ייצא טעים יש להימנע מלהוסיף מים בכמות גדולה בבת אחת וכן להקפיד לבחוש מידי פעם לאורך הבישול
- לאחר שעה וחצי (כשהבשר כמעט רך) חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לתבשיל
- ניתן להוסיף כפית נוספת של פפריקה מתוקה לאחר הוספת תפו"א
- בוחשים את התבשיל יחד עם תפוחי האדמה
- לאחר 20 דק’ התבשיל מוכן







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה26/7/2009 03:49
עוף אפוי ברוטב עגבניות / פפריקהו--- איה
26/7/2009 04:00
פפריקאש בקר אהרוני, ערוץ 10ו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
26/7/2009 14:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן