...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קובה קישואיםו--- זהבה ש   24/7/2009 18:08

תערובת הסולת מכינה דבר ראשון

2 כוסות סולת
1כוס מים {לפי הצורך}
ומעט מלח
לערבב לתת לנוח עד אשר התערובת מילוי מוכנה

המילוי
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול מגורד גס. לערבב מעט מלח ובמסננת להגיר נוזלים ולאחר זמן מה לסחוט.
חופן עלי סלרי קצוצים מלח פלפל שחור.
במקום בהראט קובה{לא אוהבים אצלי} הוספתי אגוז מוסקאט
בכל תערובת בשר , אני נוהגת להוסיף אגוז מוסקאט
לערבב.
לשטח דק את הבצק סולת להניח כמות יפה של הבשר ולסגור

הרוטב
בסיר רחב

1בצל קצוץ
כמה שני שום קצוצות
אפשאר לנצל עגבניות רכות שיש בערך 4
ואם אין קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
5-6 קישואים חתוכים לעובי 1 ס"מ
כ- 3 כפות סוכר
מיץ מלימון 1
מלח , פפריקה מרוקאית ופלפל שחור
כמה גבעולי סלרי עם העלים

לטגן את הבצל, להוסיף כמה שני שום קצוצות ולהמשיך לטגן
להוסיף את העגבניות ולתת מעט להיתבשל ואז להוסיף מים
מעל לחצי הסיר
כיוון שגם הסולת סופג את המים . וגם מתאדה . כיוון שמבשלים בסיר פתוח
כלהוסיף את הקישואים ועלי הסלרי.
אפשאר להוסיף קצת נענע יבשה לא חובה.
וכאשר הרוטב מוכן להוסיף את הקובות המוכנות



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה24/7/2009 05:05
סופריטו עוף / גיא רובננקו ו--- איה
24/7/2009 05:13
קציצות חצילים / חיים כהןו--- איה
24/7/2009 05:17
חצילים ממולאים / חיים כהןו--- איה
24/7/2009 05:23
עוגת 8 קלה וטעימהו--- טליון
24/7/2009 08:18
חריימה מבית אבא - אסנת גואטה ו--- פלפלית
24/7/2009 10:50
קובה קישואיםו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
24/7/2009 18:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן