...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קיצ’ריו--- -מרילין   23/7/2009 15:32

עיראקיות מכל העולם, נעלו שוב את כפכפכן על כפות רגליכן הענוגות ואנא אל תשליחו אותן לעברי
אז נכון, אני מודה, את העדשים אני מבשלת בנפרד מהאורז ורק אחר כך משדכת ביניהם..אבל אם זה יוצא לנו יותר מוצלח כך זה לא נחשב?
בכל מקרה כבר 5 שנים שכך אני מכינה את הקיצ'רי המסורתי של חודש אב, ו- 5 שנים בעלי מתענג עליו אז תגידו מה שתגידו, אני נשארת בשלי
~

מצרכים
כף שמן
חצי בצל קצוץ
שתי כוסות אורז
שתיים וחצי כוסות מים מים רותחים
מלח
~
כף שמן
חצי בצל קצוץ
כוס עדשים אדומות
שתי כפות רסק עגבניות
כף פפריקה אדומה
מלח
~
מאה גרם חמאה
כף גדושה שום קצוץ דק דק
כף שטוחה כמון טחון
~
שמנת חמוצה

הכנה של האורז
מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את האורז והמלח
מערבבים עד שהאורז ממש חם
מוסיפים את המים הרותחים
סוגרים את הסיר, מעבירים ללהבה קטנטנה
מבשלים 20 דקות
~
הכנה של העדשים
מטגנים בצל בשמן, מוסיפים את העדשים
הרסק המלח והפפריקה מערבבים היטב
מוסיפים מים לדי כיסוי ויותר ומבשלים עד שהעדשים מבושלות
מוסיפים מים חמים לפי הצורך. מכבים
~
הרכבת המנה
מערבבים את העדשים עם האורז
ממיסים את החמאה במחבט
מוסיפים את השום ואת הכמון, מטגנים ונותנים לריח
להתפשט במטבח
שופכים את החמאה על האורז ומערבבים היטב
מגישים חם, עם שמנת חמוצה קרה על יד


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה23/7/2009 03:56
במיה כבושה - שי לי ליפא אנג'ל, על השולחן ו--- פלפלית
23/7/2009 08:22
קולסלו עם ירקות שורש ורוטב פיקנטיו--- פלפלית
23/7/2009 08:25
סלט כרוב "נבול"עם גרגרי חרדל שחור(או קימל]ו--- פלפלית
23/7/2009 08:27
סלט כרוב סיני - פיליס גלזרו--- פלפלית
23/7/2009 08:28
קינוח פרי בגביעו--- גדולה
23/7/2009 10:58
פסטייה מרוקאית של שף גיא פרץו--- אבלין
23/7/2009 11:29
קישואים בתחמיץ - מקור עצמיו--- פלפלית  
23/7/2009 11:59
קישואים בתחמיץ - שלב ראשון - ניקוז נוזלים ו--- פלפלית  
23/7/2009 12:01
קישואים בתחמיץ - שלב שני - השחמת הקישואים בגרילו--- פלפלית  
23/7/2009 12:02
קיצ’ריו--- -מרילין   « הודעה נוכחית
23/7/2009 15:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן