...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

Roasted Apples with Green Apple Sauce andו--- שרוניק 2/10/2008 19:41

http://www.gourmandia.com/video-recipes-cooking-videos/roasted-apples-with-green-apple-sauce-and-cinnamon-ice-cream

מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתר:
תפוח צלוי:
Roasted Apples with Green Apple Sauce and Cinnamon Ice-cream

Recipe Details
Servings: 4 People
Cooking recipe time in minutes:120
Cooking recipe Search Tags:
Roasted Apples with Green Apple Sauce and Cinnamon Ice-cream Roasted Apples
Recommended wine with the dish:
Jurancon ou vin de paille d'Arbois
Difficulty level:

Cooking recipe viewed:
461,306
Cooking Recipe Preparation time

* Preparation time: 120 minutes

Cooking Recipe Ingredients

* 4 red apples
* 6 apples (Granny Smith)
* 2.1 pints milk
* 2.8 oz. cinnamon canes
* 0.31 lbs. sugar
* 8 egg yolk
* 0.53 lbs. butter
* 1 lemon

How your dish looks like, following the step by step guide of the cooking recipe video
Cooking recipe preparation instructions
1. Boil the milk with the cinnamon.
2. Pour the egg yolk in a bowl
.Add 125 g sugar.
Beat until the egg yolk turn whitish
3. Add the boiling milk.
4. Put the whole into a saucepan and cook without boiling.
Stir regularly with a wooden spatula, until the cream starts to stick to the spatula.
The result is the so-called English cream.
5. Put the English cream into the Chinese, to remove the cinnamon.
Then, place it in the ice-cream freezer.
Turbinez, puis placez la glace au conservateur a glace.

Green apple sauce preparation:

1. Cut two green apples (Granny Smith) in quarters and remove the seeds. Cook them to a compote. Put them in a cutting machine. Strain. Store it cold.
2. Put the remaining apples in a centrifuge to recover their juice, which you mix then with the compote.
3. Store the whole in the cold.
4. If the sauce should be more acidulous, add some lemon juice.

Cooking the red apples:
1. Peel the apples. Empty them and cut into quarters.
2. Saute in a pan with some butter and sugar.

Ending: 1. Pour the green apple sauce over the serving dish and put the sauteed apple quarters on it.
Lay a nice scoop of ice-cream on the apples.

Restaurant
Name: La cote d'or
Phone: +33 3 80 90 53 53
Website: www.bernard-loiseau.com
Address: N/A
City: Saulieu
Country: Fr
Overview: "Former post relay station, the ''Cote d'or'' (Gold Coast) at Saulieu has become one of the haut-lieus and best known places of the French gastronomy.
The beautiful building is full of charm and has preserved its soul over the years.
At the ''Cote d'or'' you will be seduced by the warm-hearted atmosphere, the outstanding service and excellent cuisine."
Featured Video




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..............ו--- איה2/10/2008 04:05
רולדת תפוחים עדינה, ללא קמח.ו--- אורית(ה)
2/10/2008 08:26
קראפלעך - בני סיידא ו--- פלפלית
2/10/2008 09:06
שקשוקה יין אדום - ארז קומורובסקיו--- פלפלית
2/10/2008 10:06
עוגת תפוחים 3 שכבות פרווהו--- פנינהט  
2/10/2008 10:18
פאי קרם שקדים ואגסיםו--- פנינהט  
2/10/2008 10:21
מרק עוף + איטריות לסעודה מפסקת של כיפורו--- -מרילין
2/10/2008 11:01
לקראפלעך/ורניקס ומילויים שוניםו--- פנינהט  
2/10/2008 11:32
וכאן במילוי תפוחי אדמה שמוגשים עם בצל מטוגןו--- פנינהט  
2/10/2008 11:33
לחמניות מתוקות עם חמאה ודבש ו--- פלפלית  
2/10/2008 15:16
קליפות פומלו מסוכרות (נוסח צפון אפריקה)ו--- שומית
2/10/2008 15:29
דלעת ביין (נוסח יהודי טוניס)ו--- שומית
2/10/2008 15:45
פילה לוקוס על סלט טבולה רימונים ותמריםו--- שרוניק
2/10/2008 19:20
תבשיל עגל ותפוחי עץ עם זיתיםו--- שרוניק
2/10/2008 19:23
Roasted Apples with Green Apple Sauce andו--- שרוניק « הודעה נוכחית
2/10/2008 19:41
פיצה דולצ´ה - מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתרו--- שרוניק
2/10/2008 19:45
מרציפן קקאו -מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתר ו--- שרוניק
2/10/2008 19:46
עוגת דבש מבושלת + טיפים - גאיה ו--- שרוניק
2/10/2008 19:49
סלט תפוזים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:52
טארטלט תאנים אפוי ו--- שרוניק
2/10/2008 19:53
פסטייה תפוחים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:56
סלט סלק ב-10 דק'ו--- גדולה
2/10/2008 20:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן