...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פילה לוקוס על סלט טבולה רימונים ותמריםו--- שרוניק 2/10/2008 19:20

פילה לוקוס על סלט טבולה רימונים ותמרים
מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתר

המרכיבים:
לטבולה:
300 גרם בורגול דק מושרה 20 דקות במים וסחוט
100 גרם גרעיני רימונים
100 גרם תמרים לחים קלופים וחתוכים לקוביות של 2 ס"מ
2 כפות צנוברים קלויים
4-5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
4-5 עלי נענע קצוצים
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 פלפל אדום חריף, קלוי וקלוף, חתוך לקוביות של 1 ס"מ
לרוטב קרם עגבניות:
5 יחידות עגבניות חלוטות וקלופות גס
1 פלפל אדום
1 יחידה בצל לבן חתוך גס
1 כוס ציר דגים
2 עליי מרווה
מלח ים
תרסיס שמן זית של "פאם"
קובייה צ´ילי אדום חריף של "דורות"

לדג:
4 פילטים של לוקוס- 200 גר´ ליחידה- נקי מעצמות
מלח ים
פלפל שחור גרוס
תרסיס שמן זית של "פאם"

הכנה:
לטבולה:
בקערה מערבבים בורגול, גרעיני רימונים, תמרים, צנוברים וכוסברה. מוסיפים פלפל אדום חריף.
יוצקים מיץ לימון ומתבלים במלח גס.
לרוטב:
במחבת חמה מוסיפים את הבצל מרססים בתרסיס שמן זית של "פאם" צורבים הבצל עד לקבלת חריכה קלה.
מוסיפים עגבניות, פלפל אדום ועלי מרווה. יוצקים ציר דגים ומתבלים במלח גס.
מבשלים כ-15 דקות, מוסיפים קוביית צ´ילי אדום חריף של "דורות" וטוחנים למחית עדינה.
מעבירים לסיר ומצמצמים את הרוטב.

לדגים:
מתבלים את הדג משני הצדדים במלח ופלפל שחור גרוס.
מרססים מחבת פסים בתרסיס שמן זית של "פאם", צורבים את הדג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות לעוד כ- 5 דקות אפייה.
הרכבת המנה:
במרכז צלחת הגשה מסדרים את סלט הטבולה, מניחים מעל את פילה הדג. מזליפים בעדינות מעט שמן זית, ומיץ לימון על הדג ויוצקים מעט רוטב מסביב למנה.








כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..............ו--- איה2/10/2008 04:05
רולדת תפוחים עדינה, ללא קמח.ו--- אורית(ה)
2/10/2008 08:26
קראפלעך - בני סיידא ו--- פלפלית
2/10/2008 09:06
שקשוקה יין אדום - ארז קומורובסקיו--- פלפלית
2/10/2008 10:06
עוגת תפוחים 3 שכבות פרווהו--- פנינהט  
2/10/2008 10:18
פאי קרם שקדים ואגסיםו--- פנינהט  
2/10/2008 10:21
מרק עוף + איטריות לסעודה מפסקת של כיפורו--- -מרילין
2/10/2008 11:01
לקראפלעך/ורניקס ומילויים שוניםו--- פנינהט  
2/10/2008 11:32
וכאן במילוי תפוחי אדמה שמוגשים עם בצל מטוגןו--- פנינהט  
2/10/2008 11:33
לחמניות מתוקות עם חמאה ודבש ו--- פלפלית  
2/10/2008 15:16
קליפות פומלו מסוכרות (נוסח צפון אפריקה)ו--- שומית
2/10/2008 15:29
דלעת ביין (נוסח יהודי טוניס)ו--- שומית
2/10/2008 15:45
פילה לוקוס על סלט טבולה רימונים ותמריםו--- שרוניק « הודעה נוכחית
2/10/2008 19:20
תבשיל עגל ותפוחי עץ עם זיתיםו--- שרוניק
2/10/2008 19:23
Roasted Apples with Green Apple Sauce andו--- שרוניק
2/10/2008 19:41
פיצה דולצ´ה - מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתרו--- שרוניק
2/10/2008 19:45
מרציפן קקאו -מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתר ו--- שרוניק
2/10/2008 19:46
עוגת דבש מבושלת + טיפים - גאיה ו--- שרוניק
2/10/2008 19:49
סלט תפוזים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:52
טארטלט תאנים אפוי ו--- שרוניק
2/10/2008 19:53
פסטייה תפוחים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:56
סלט סלק ב-10 דק'ו--- גדולה
2/10/2008 20:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן