...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צלי בשר פיקאנטי, עם הריסהו--- מָרילין   13/7/2009 07:31

הנה צלי בקר מבושם היטב בזכות צוות תבלינים ריחניים שמקבלים חיזוק על ידי הריסה ש"מקפיצה" את המנה
מעבר לתיבול הפיקאנטי, מבחינתי החידוש כאן הוא מיעוט בנוזלים בזמן הבישול: מעט מאוד מים, סיר סגור היטב ואש קטנטנה כל אלו מניבים בשר רך - נימוח, פשוט תענוג
~
אצלי מוגש בערב שבת, לצד אורז לבן

.
מצרכים
קילו וחצי בשר חתוך לקוביות - אפשר עם שריר או כל נתח אהוב
שני בצלים גדולים קצוצים
עשר שיני שום קצוצים
צרור כוסברה קצוץ
כפית כמון
חצי כפית כורכום
כף פפריקה אדומה
כפית פלפל אנגלי
כף הריסה - אני ממליצה על זו של פרג
מלח - פלפל
שתי כוסות חומוס מושרים לילה
~
הכנה
סוגרים את הבשר על אש גבוהה עם מעט שמן ומוציאים לצלחת
באותה מחבט מטגנים את הבצל, מצרפים את השום
מוסיפים את התבלינים מערבבים ונותנים לתבלינים להיפתח
מוסיפים את הבשר, ההריסה החומוס והכוסברה
מערבבים, מוסיפים רבע כוס מים ומכסים היטב
נותנים לבשל על אש קטנ-טנה עד שהבשר רך
ומדי פעם בודקים שיש מעט נוזלים בתחתית
אם צריך, מוסיפים עוד רבע כוס מים




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה13/7/2009 02:59
פאי פסיפלורהו--- מָרילין  
13/7/2009 07:29
צלי בשר פיקאנטי, עם הריסהו--- מָרילין   « הודעה נוכחית
13/7/2009 07:31
קלפוטי דובדבניםו--- שונט  
13/7/2009 07:48
והנה הקלפוטי לפני...ו--- שונט  
13/7/2009 10:55
פשטידת תירס ו--- פלפלית  
13/7/2009 09:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן