...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קיש בטטה ופיטריות / ניקי בו--- לאה.ק   9/7/2009 13:56


קיש בטטה ופטריות - ניקי ב

תבנית פאי 26 מתפרקת

מצרכים:
בצק פילאס
בצל חתוך לקוביות
2 חבילות פטריות שמפיניון
בטטה חתוכה לקוביות קטנות
עירית קצוצה
50 ג` חמאה
שמנת מתוקה לבישול
כף קמח
2 ביצים
א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנה:
1. להרתיח מים, להוסיף את קוביות הבטטה לבשל עד שהן מתרככות ולסנן.

2. להמיס את החמאה, להוסיף שמן (כן בנוסף לחמאה) לטגן את הבצל עד הזהבה,
לפרוס את הפטריות, להוסיף לבצל, להקפיץ כמה דקות, להוסיף את הבטטה, לתבל ולצנן.

3. להדק את הבצק בתבנית לחתוך שאריות ולמלא במילוי.
לפזר עירית מעל. לערבב שמנת, ביצים, קמח ותבלינים ולצקת על המילוי.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות.

אני לאה הכנתי עם פיטריות משומרות,לא ריככתי מראש את הבטטה
והכנתי על בצק מלוואח...




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה9/7/2009 02:48
ליצ’י ממולא בגלידת קוקוס ומצופה שוקולד ו--- פלפלית
9/7/2009 09:06
עוגת מוס פטל וליצ'י על מקרון שקדיםו--- פלפלית
9/7/2009 09:09
דגים מרוקאים - עץ הזית ו--- פלפלית
9/7/2009 09:22
לחמניות צימוקים - יעל גרטיו--- פלפלית
9/7/2009 09:28
קיש בטטה ופיטריות / ניקי בו--- לאה.ק   « הודעה נוכחית
9/7/2009 13:56
בצק מתוק או מלוח ללא מרגרינה /רב שימושיו--- גדולה  
9/7/2009 14:00
הסלט הכי הכיו--- גדולה  
9/7/2009 14:09
עוגת גבינה ותפוחיםו--- גדולה  
9/7/2009 14:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן