...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לקראפלעך/ורניקס ומילויים שוניםו--- פנינהט   2/10/2008 11:32

מתכון: ורניקס/קראפלעך - כיסונים ממולאים
זה המתכון שאני מכינה ממנו כבר שנים, ויוצא מדהים, לאחר ההכנה, אני מקפיאה כמו שהם בלי בישול בתבניות אלומיניום חד פעמיות עם מחיצות של נייר אפיה בין קומה לקומה, אין צורך להפשיר לפני שזורקים למים הרותחים).


לבצק:
2 כוסות קמח רגיל
כוס מים רותחים
1 חלמון
חצי חב’ מרגרינה

למילוי תפוחי אדמה:
½ ק’ תפוחי אדמה
בצל יבש גדול/2 בינוניים
שמן לטיגון

למילוי בשר:
בשר מעוף מבושל במרק
3 כבדי עוף מטוגנים
3 בצלים קצוצים ומטוגנים לצבע חום בהיר
(אפשר ורצוי חתיכת בשר בקר מבושלת)

אופן הכנה:
בקערה, שמים את הקמח והמרגרינה. שופכים מעל את המים הרותחים ומערבבים במהירות. כשהעיסה מתקררת מעט, מוסיפים את החלמון, ומערבבים לקבלת בצק אחיד.

הכנת מילוי תפוחי אדמה:
קולפים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד לריכוך, ומועכים לפירה. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה, מוסיפים לפירה את הבצל המטוגןעם השמן, מלח, פלפל.

מרדדים את הבצק דק מאד על משטח מקומח, או במכונת פסטה חורצים עיגולים בבצק בעזרת כוס מקומחת. את העיגולים ממלאים במלית ומקפלים ל – 2 מהדקים את הקצוות. מרתיחים בסיר מים עם מלח, ושופכים פנימה בעדינות את הכיסונים. כשהם צפים, מוציאים מהמים, מסננים, מניחים על צלחת הגשה ובוזקים מעל בצל מטוגן עד שחימות.

הכנת מלית בשר:
לטחון במטחנת בשר עם חורים גדולים את הבשרים, הבצל והכבד, להוסיף לעיסה ביצה אחת ו-2 כפות שמן לערבב היטב ולמלא בערך כפית לקראפלך אחד

בתמונה המצורפת במילוי בשר



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..............ו--- איה2/10/2008 04:05
רולדת תפוחים עדינה, ללא קמח.ו--- אורית(ה)
2/10/2008 08:26
קראפלעך - בני סיידא ו--- פלפלית
2/10/2008 09:06
שקשוקה יין אדום - ארז קומורובסקיו--- פלפלית
2/10/2008 10:06
עוגת תפוחים 3 שכבות פרווהו--- פנינהט  
2/10/2008 10:18
פאי קרם שקדים ואגסיםו--- פנינהט  
2/10/2008 10:21
מרק עוף + איטריות לסעודה מפסקת של כיפורו--- -מרילין
2/10/2008 11:01
לקראפלעך/ורניקס ומילויים שוניםו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
2/10/2008 11:32
וכאן במילוי תפוחי אדמה שמוגשים עם בצל מטוגןו--- פנינהט  
2/10/2008 11:33
לחמניות מתוקות עם חמאה ודבש ו--- פלפלית  
2/10/2008 15:16
קליפות פומלו מסוכרות (נוסח צפון אפריקה)ו--- שומית
2/10/2008 15:29
דלעת ביין (נוסח יהודי טוניס)ו--- שומית
2/10/2008 15:45
פילה לוקוס על סלט טבולה רימונים ותמריםו--- שרוניק
2/10/2008 19:20
תבשיל עגל ותפוחי עץ עם זיתיםו--- שרוניק
2/10/2008 19:23
Roasted Apples with Green Apple Sauce andו--- שרוניק
2/10/2008 19:41
פיצה דולצ´ה - מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתרו--- שרוניק
2/10/2008 19:45
מרציפן קקאו -מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתר ו--- שרוניק
2/10/2008 19:46
עוגת דבש מבושלת + טיפים - גאיה ו--- שרוניק
2/10/2008 19:49
סלט תפוזים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:52
טארטלט תאנים אפוי ו--- שרוניק
2/10/2008 19:53
פסטייה תפוחים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:56
סלט סלק ב-10 דק'ו--- גדולה
2/10/2008 20:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן