...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בראוניז שקדים ואגוזים (קטלני)ו--- מָרילין   5/7/2009 13:03

את החיפושים שלי אחרי הבראוניז המושלם אני סיימתי ברגע זה
~
החשיפה הראשונה הייתה בפסח (כן, כן..הם בלי קמח!) ומאז יש לי אותם באופן קבוע במקפיא, שם עמוק...ואני רק מחכה להזדמנות (מבקרים?) כדי "להיזכר" שהם שם ולהגיש אותם תוך שאני אומרת...זה טעים..זה משובח...כדאי לכם ואז אני עוברת להדגמה
~
במקור משתמשים בקמח מצה..אבל כאמור העדפתי "לשבח" והמרתי את כמות הקמח מצה בשקדים טחונים - אז אפשר לשחק עם זה, ואפילו לשים קמח רגיל במקום
~
לאוהבי שוקולד בלבד
.
.
.
מצרכים לתבנית 27 * 30
מאה חמישים גרם חמאה - 150
מאה חמישים גרם שוקולד מריר - 150
מאתים עשרים גרם סוכר - 220
שישים גרם סוכר חום מהיר - 60
שלוש ביצים - 3
כפית תמצית וניל
שמונים וחמש גרם שקדים טחונים - 85
שתי כפות קקאו - 2
כוס אגוזי מלך קלופים חצויים
.
.
הכנה
מחממים את התנור לחום בינוני - 175
מרפדים את התבנית בנייר אפיה
ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מארי עד שהם נמסים לגמרי
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הסוכר, הביצים והוניל
וטורפים היטב, ידנית או במטרף חשמלי, עד לקבלת מרקם אחיד
מנפים פנימה את הקמח והקקאו ומערבבים
עד שנוצרת עיסה סמיכה ואחידה
מוסיפים את האגוזים ומערבבים
אופים 25 דקות ונשמרים מאפיית יתר - היא תיבש את הבראוניז
מצננים, מספר שעות או לילה במקרר, חותכים לריבועים ומגישים

.
המתכון המקורי הוא של מיכל מוזס מתוך האתר של דנה20
אבל אני המרתי את הקמח מצה בקמח שקדים



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה5/7/2009 04:20
פאי משמש - קונדיטוריה בן עמיו--- פלפלית
5/7/2009 09:08
עוגת אפרסקים בחושה - חיים כהן ואלי לנדאוו--- פלפלית
5/7/2009 09:10
קרוסטטה עם ריבה - חיים כהן ואלי לנדאו ו--- פלפלית  
5/7/2009 09:14
רולדת (גלילת) שוקולדו--- פנינהט  
5/7/2009 10:11
ופרוסה כדי לראות את השחור לבןו--- פנינהט  
5/7/2009 10:12
שרמולה ארטישוק ו--- מָרילין  
5/7/2009 13:02
בראוניז שקדים ואגוזים (קטלני)ו--- מָרילין   « הודעה נוכחית
5/7/2009 13:03
קציצות בשר, קוביות תפו"א ונענעו--- מָרילין  
5/7/2009 13:04



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן