...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פרגיות צלויות, ברוטב דובדבנים - עצמי ו--- פלפלית   28/6/2009 12:34


נשארו לי [משבת] נתחי פרגיות מתובלות אז הכנתי להיום כך :

השחמתי את הנתחים במחבת טפלון, עד ששינו את צבעם.
[כולל בדיקה עם סכין, על הצבע שבמרכז הנתח]
הוצאתי אותם לצלחת. ... שיחכו קצת.

למחבת יצקתי 1 כף שמן
כמה שיני שום פרוסות, להקפצה של דקה, בערך
הוספתי חצאי דובדבנים
ומעט מים.

הבאתי לרתיחה עדינה ל כמה דקות,
הוספתי מעט רוטב סויה,
פלפל קיינה גרוס
מעט ג'ינג'ר מגורר
חופן נאה של כוזברה קצוצה דק דק.

הבאתי שוב לרתיחה הנמכתי להבה
והוספתי פנימה את הפרגיות הצלויות.
בעזרת כף .. יצקתי מהרוטב על הנתחים.
על להבה נמוכה עם מכסה ... כ 10 דקות וזהו .....

טעים מאוד.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה28/6/2009 02:45
שבלולי אגוזים ו--- פלפלית  
28/6/2009 08:00
שבלולי אגוזים - תקריב ו--- פלפלית  
28/6/2009 08:01
שבלולי אגוזים - לפני האפיהו--- פלפלית  
28/6/2009 08:02
השבלולים בתנור - לאחר זילוף הסירופו--- פלפלית  
28/6/2009 13:13
פרגיות צלויות, ברוטב דובדבנים - עצמי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
28/6/2009 12:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן