...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בטטות אפויות - מנה אישית ו--- פלפלית   24/6/2009 08:50


הפרוט מתיחס למנה אחת

בתמונה - הבטטה לפני אפיה

מקלפים את הבטטה,
חותכים ברוחב - חיתוך חלקי - ברוחב של 3 ס"מ בין חיתוך לחיתוך.
זורים מעט מלח ומשהים לריכוך[למשך כ חצי שעה] והיפרדות קלה של הפרוסות.

נועצים פרוסות שום דקות, בין פרוסה לפרוסה
,[עלעלי רוזמרין/טימין אופציה]
מזרזפים שמן זית/קנולה,
מפזרים מעט [כ חצי כפית] סוכר חום/ מעט סירופ מייפל,
מניחים בכלי אישי, ומהכסים בעטיף נייר כסף, מהודק.

אופים בחום 180 מעלות - עד לריכוך.
משך זמן האפיה .. מותנה בגודל הבטטה.
לא לאפות יותר מידי .. כדי לשמור שלא תיהפך למחית.

ניתן להגיש עם רוטב שמנת/יוגורט או אחר - לפי טעם אישי.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
~ ריכוז מתכונים - מאכלים עם בטטה ~ו--- איה24/6/2009 05:40

בהמשך למאמר של מעיין זהר יהב
תזונה סינית - הבטטה

נרכז כאן מתכונים ל: מאכלים עם בטטה

שירשור זה יתווסף לעמוד ריכוז מתכונים - אוסף מתכונים של משתתפי הפורום

להנאתכם


סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
בורקיטס בטטות וגבינת עיזים / יעל גרטיו--- איה
24/6/2009 05:52
לביבות בטטה של אורנה ואלה ו--- איה
24/6/2009 05:55
פירה בטטות במייפל ו--- איה
24/6/2009 05:58
קציצות בטטה בג'ינג'ר אפויות ו--- איה
24/6/2009 06:01
בטטה אפויה נוסח אמא / דורותו--- איה
24/6/2009 06:05
קיש בטטה ובצל סגול / מיקי שמוו--- איה
24/6/2009 06:12
'פסי' בטטה צלויות בשמן זית ותבליניםו--- דינדין
24/6/2009 08:09
בטטות אפויותו--- גדולה
24/6/2009 08:09
מרק בטטות חלביו--- דינדין
24/6/2009 08:19
בטטות אפויות - מנה אישית ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
24/6/2009 08:50
בטטות אפויות - מנה אישית - המנה בהגשה ו--- פלפלית  
24/6/2009 08:51
בטטות בתנור עם שמן זית ותימין - בטטהו--- מָרִילִין  
24/6/2009 09:52
בטטות בבוטנים וג’ינג’ר - בטטהו--- מָרִילִין  
24/6/2009 09:54
קיש בטטות רוזמרים וגבינת עזים - בטטהו--- מָרִילִין  
24/6/2009 09:59
סידור התבניתו--- מָרִילִין  
24/6/2009 09:59
רגע לפני האפיהו--- מָרִילִין  
24/6/2009 09:59
מרק בטטות ב- 3 גיוונים - בטטהו--- מָרִילִין
24/6/2009 10:00
קיש בטטה ורוזמרין / איילת בן - יוסףו--- פלפלית
24/6/2009 10:16
קיש בטטה גבינת עזים ורוזמרין - שי-לי אנג'לו--- פלפלית
24/6/2009 10:19
קיש בטטה פלפלים וגבינת עזים - שף מוגו ו--- פלפלית
24/6/2009 10:21
בטטות מקורמלות ו--- אמאשל..  
24/6/2009 10:22
קיש בטטה ובצל סגול - דרור קקון ו--- פלפלית
24/6/2009 10:24
לחם בטטות - "על השולחן"ו--- פלפלית
24/6/2009 10:41
לחמניות בטטה וגבינה - דורעם גונטו--- פלפלית
24/6/2009 10:43
פסטה ברוטב בטטה ושמנת - "פסטו"ו--- פלפלית
24/6/2009 10:45
לביבות בטטה מעושנות עם שיני שום אפויות ו--- פלפלית
24/6/2009 10:48
מרק בטטה - "בישולים"ו--- פלפלית
24/6/2009 10:51
בטטות בבלזמי צ'ילי ודבשו--- פנינהט
24/6/2009 18:09
בטטות פריכות בתנורו--- פנינהט
24/6/2009 18:11
סלט בטטות במייפלו--- פנינהט
24/6/2009 18:13
בטטות בטימין בתנורו--- פנינהט  
24/6/2009 18:17



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן