...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חזה עוף בקארי וחלב קוקוסו--- פנינהט   23/6/2009 14:08

זה מה שאכלנו היום לצהריים


חזה עוף בקארי וחלב קוקוס
מקור המתכון: פל פורום מתכונים בתפוז

המצרכים:

1 פרפר חזה עוף במשקל של בערך חצי קילו
1 בצל לבן או אדום
2-3 בצלים ירוקים
1 גזר גדול
1 פלפל אדום
1/4 כרוב לבן
1/2 כוס אפונה קפואה שטופה
1 קופסה של מי קוקוס
2 כפות תבלין קארי מדראס
מלח
פלפל שחור גרוס גס
(מי שאוהב חריף יכול להוסיף גם פלפל חריף חתוך לעיגולים)

ההכנה:
חותכים את הבשר לרצועות של בערך 2X4 ס"מ

חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות, את הגזר לגפרורים, את הפלפל לרצועות דקות, את הבצל לחצי ואז לפרוסות דקות ואת הבצל הירוק לקטעים של סנטימטר בערך, את האפונה הקפואה שוטפים ומסננים.

מחממים במחבת שכבה דקה של שמן
מצפים את רצועות הבשר במעט קמח ומטגנים במחבת החמה רק עד שהן משנות את צבען ללבן ומוציאים מהמחבת. שומרים בצד.

מוסיפים למחבת את הבצל ואת החלק הלבן של הבצל הירוק ומטגנים עד לריכוך הבצל, מוסיפים את הגזר והפלפל האדום, ומקפיצים מערבבים עד לריכוך חלקי, מוסיפים את הכרוב ואת הבצל הירוק, וממשיכים לטגן עד שכמות הכרוב מצטמצמת, מוסיפים את האפונה הירוקה.

מחזירים את הבשר למחבת, מתבלים את הכל ב-2 כפות קארי, מלח ופלפל, מערבבים עד שהכל נצבע בצהוב, מוסיפים את קופסת מי הקוקוס, מביאים לרתיחה, מנמיכים אש, מכסים ובשלים בבעבוע עדין כ-15 דקות.

ניתן להגיש על נודלס, איטריות אורז רחבות, או כמו שאצלי הכי אוהבים על אורז שסופג את כל טעמי הרוטב והירקות ועושה חגיגת טעמים בפה.

בתאבון




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ......... ו--- פלפלית23/6/2009 07:45

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פסטה עם ארטישוק / פסטה דלה קזה ו--- איה
23/6/2009 08:40
רוטב בשמל ו--- איה
23/6/2009 08:46
עוגת אגסים נהדרת / חיים כהןו--- איה
23/6/2009 09:00
פופקורן ברוטב מייפלו--- גדולה  
23/6/2009 13:51
חזה עוף בקארי וחלב קוקוסו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
23/6/2009 14:08
עוגת פירות קייציתו--- פנינהט  
23/6/2009 14:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן