...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רוטב בולונז (ראגו)ו--- פנינהט   16/6/2009 08:41


רוטב בולונז (ראגו)

המצרכים:
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות
1 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי אמריקאי מקולף וקצוץ לקוביות קטנות
1/2 כפית שום כתוש טרי
1/4 כוס יין לבן יבש
1 קופסה רסק עגבניות 260 גר` (אני אוהבת של יכין)
1 קופסה רסק עגבניות 100 גר`
1/3 חבילה פטרוזיליה
עלים מ-3 ענפים של אורגנו (אם אין טרי ניתן להשתמש באורגנו יבש)

ההכנה:
שמים מעט שמן זית במחבת עמוקה ורחבה ומוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים עד לריכוך הבצל.

מוסיפים למחבת את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן עד שגם הם מתרככים.

מוסיפים את השום, מטגנים דקה, מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה.

מוסיפים את הבשר, ומטגנים תוך כדי כך שאנחנו מפוררים אותו בעזרת כף עץ, וכך עד שהבשר משנה את צבעו ואין יותר בשר אדום.

מוסיפים 360 גרם רסק עגבניות, מוסיפים 21/2 קופסאות (מהרסק הגדול) עם מים, מלח, פלפל שחור גרוס גס וכפית סוכר, מערבבים הכל היטב, מוסיפים 2/3 מהפטרוזיליה והאורגנו שקצצנו עד דק, מביאים לרתיחה, מורידים אש, מכסים חלקית ומבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם במשך 50 דקות.

לאחר 50 דקות בודקים תיבול, ואם יש צורך מתקנים תיבול, מוסיפים את ה-1/3 הנותר של הפטרוזיליה והאורגנו, מערבבים מכסים את המחבת ומבשלים עוד 10 דקות.

מגישים על ספגטי ומתענגים.

בתאבון




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה16/6/2009 04:39
ניוקי תפוחי אדמהו--- פנינהט  
16/6/2009 08:37
וכל הניוקים מחכים במסדר להכנס למיםו--- פנינהט  
16/6/2009 08:38
רוטב בולונז (ראגו)ו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
16/6/2009 08:41
חטיפי שמנת חמוצה ו--- שרוניק  
16/6/2009 17:45
סירניקי-לביבות גבינה עם תפוחי עץ חמהו--- שמני
16/6/2009 19:46
עוגת גזר ואגוזים בציפוי שוקולדו--- טליון
16/6/2009 21:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן