...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צנוניות כבושותו--- שמני 10/6/2009 11:43

צנוניות כבושות / chanit
המתכון נלקח ממאמר ב-Los Angeles Times

340 גרם צנוניות נקיות, לא קלופות וללא זנבות
כף אחת ועוד רבע כפית מלח גס
כפית זרעוני חרדל
חצי כפית גרגירי פלפל שחור שלמים
3/4 כוס חומץ אורז
כף סוכר

אופן ההכנה
1. לחתוך את הצנוניות הנקיות,הבלתי קלופות לאורכן.צנוניות קטנות יש לחצות, גדולות יותר לחתוך לרבעים או שישיות.להניח את הצנוניות החותוכות בקערה קטנה, לפזר עליהן את המלח הגס ולשפשש אותן במלח , למלא את הקערית במי ברז עד לכיסוי ולהניח לכשעתיים עד שהצנוניות מתרככות מעט אבל נשארות עדיין פריכות

2. לקראת סיום זמן השריית הצנוניות להכין את התחמיץ
לשים את זרעוני החרדל וגריגירי הפלפל השחור בסיר או קלחת קטנה ויבשה, לקלות אותם על להבה בינונית במשך כשתי דקות או עד שהתבלינים מפיצים ריח.להוסיף את החומץ,חצי כוס מים,הסוכר , יתרת המלח,להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כחמש דקות. לצנן את התחמיץ עד שיהיה חמים ונעים למגע

3. לשטוף את הצנוניות ממי המלח וליבש על מגבת.לסדר את הצנוניות בצינצנת זכוכית בתכולה של כ שבע מאות וחמישים=750 מ"ל לצקת מעליהן את התחמיץ החם עד לכיסוין. לסגור את הצינצנת ולהניח במקרר לפחות ליום אחד לפני ההגשה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה10/6/2009 06:53
תחתיות ארטישוק וירכי עוף בלימוןו--- איה
10/6/2009 07:41
קישואים ממולאים ברוטב לימון / חיים כהןו--- איה
10/6/2009 07:51
פשטידת תפוחי אדמה (קייזל`ה) / חיים כהןו--- איה
10/6/2009 07:57
צנוניות כבושותו--- שמני « הודעה נוכחית
10/6/2009 11:43
פלאפל מאשו--- שמני
10/6/2009 11:45
פרגיות בתפוזים, צ’ילי ותמריםו--- עדי6381
10/6/2009 15:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן