...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מג’דרה של בורגול חמהו--- פנינהט   9/6/2009 12:54

מג`דרה בורגול

המצרכים:
1 כוס עדשים ירוקות
11/2 כוסות בורגול גס
3 כוסות מים (+1 כוס מים רותחים)
מלח
פלפל שחור
כמון
1 בצל ענק
4 כפות שמן זית

ההכנה:
1.לשטוף את העדשים היטב, לשים בסיר עם 3 כוסות מים להביא לרתיחה, לבשל על אש קטנה ברתיחה איטית עד שמתרכך.

2. כשהתרכך להוסיף את הבורגול לסיר + התבלינים וכוס אחת של מים רותחים.
להקטין את האש למינימום לכסות את הסיר ולבשל עד ספיגת כל הנוזלים, לבדוק מדי פעם (זה לוקח משהו בין 6-10 דקות).

3. בזמן שהעדשים מתבשלים לקצוץ הבצל לחצאי טבעות ולטגן בשמן הזית (לא לחסוך בשמן כי זה נותן אחר כך עסיסיות לבורגול) עד לגוון חום בהיר.

4. ברגע שכל המים נספגו בתבשיל להוריד מהאש לשפוך מלמעלה את הבצל עם השמן לערבב בזהירות, לכסות הסיר ולתת לו לנוח
10-15 דקות.
לפתוח מכסה לאוורר בעזרת מזלג ולהנות מהטעם.

בתאבון



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי................ו--- איה9/6/2009 12:53
מג’דרה של בורגול חמהו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
9/6/2009 12:54
עוף ותפו"א בכורכוםו--- טליון
9/6/2009 15:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן