...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם שאור עגבניות מיובשותו--- פנינהט   8/6/2009 07:11

מתכון: לחם שאור עם עגבניות מיובשות

מצרכים:
1/2 ק"ג קמח לחם לבן שטיבל 2
1 כוס שאור
1 כף סוכר
1 כף מלח
2 כפות שמן קנולה
1 כוס מים פושרים
כמה גרגירים של שמרים יבשים
חצי כוס עגבניות מיובשות בשמן קצוצות גס.

אופן הכנה:
הכנה:
ללוש את כל החומרים מלבד העגבנית כ-10 דקות.
להניח בקערה מכוסה עד הכפלת הנפח.
ללוש שוב כ-10 דקות, להוסיף את העגבניות ללישה הזו.
לעצב לכיכר מאורכת, לשמן תבנית כיכר ולהכניס לתוכה. (אפשר לעצב גם לכיכר עגולה)
להתפיח שוב עד שהלחם מתרומם מעל התבנית.
לחמם תנור ל-210 מעלות עם תבנית ריקה בתחתיתו.
לחרוץ את הלחם, לשפוך כוס מים לתבנית הריקה ולהכניס את הלחם לתנור ל-10 דקות.
לאחר 10 דקות להוציא את התבנית עם האדים להוריד את חום התנור ל-180 מעלות ולאפות עוד 10 דקות.
להוציא את הלחם מהתבנית להפוך אותו על הראש ולאפות עוד 20 דקות.
לנקוש על התחתית עד שנשמע קול חלול.
בתאבון.

מקור המתכון:
מבוסס על מתכון של יעלה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...............ו--- איה8/6/2009 02:57
פשטידת פטריות ותפוחי-אדמה / קובי בר ו--- שומית
8/6/2009 06:08
פשטידת כרישה וענבים / קובי בר ו--- שומית
8/6/2009 06:33
לחם שאור עגבניות מיובשותו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
8/6/2009 07:11
לימונענע / שרוניקו--- שרוניק
8/6/2009 12:08
סלט כרובית ויוגורט / עופר אסלןו--- איה
8/6/2009 12:56
צזיקי / עופר אסלןו--- איה
8/6/2009 12:59
סלק שלם בשמנת וזעפרן / עופר אסלןו--- איה
8/6/2009 13:02
ערק עגבניות / עופר אסלןו--- איה
8/6/2009 13:09



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן