...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רוטב ויניגרט מתקתקו--- פנינהט   7/6/2009 10:29

הרוטב הולך נהדר בעיקר עם סלטי חסה מכל הסוגים והמינים

ויניגרט מתקתק

25 מ"ל חומץ בן יין לבן

75 מ"ל שמן זית+קנולה (חצי חצי)

1 כפית גדושה חרדל דיז`ון עם גרגרים

1 כפית גדושה דבש

1/2 כפית שום כתוש

מעט מלח

מערבבים את כל החומרים באיזו דרך שבוחרים, טועמים, אם אוהבים יותר מתקתק, מוסיפים עוד מעט דבש,

אם מכינים בבלנדר סטיק וסמיך מדי ניתן להוסיף טיפה מים קרים שמדללים את הרוטב.

הרוטב נשמר היטב בצנצנת סגורה עד שבוע במקרר, יש לערבב אותו לפני השימוש.

ניתן להפוך אותו גם לרוטב הדרים ע"י הורדה של חצי מכמות החומץ, ואת החצי החסר משלימים עם מיץ תפוזים.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .........ו--- פלפלית7/6/2009 07:38

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עדשים עם גבינה ופקאן - בהשראת 'דרך האוכל'ו--- הדר
7/6/2009 07:54
עוף ותפוחי אדמה בתנורו--- פנינהט  
7/6/2009 10:22
וכך נראה העוף עצמוו--- פנינהט  
7/6/2009 10:23
רוטב ויניגרט מתקתקו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
7/6/2009 10:29
עוגת שמנת נוטלהו--- פנינהט  
7/6/2009 10:32
פולנטה ו--- מרילין.  
7/6/2009 14:08
פולנטה עם חותכנים - אפוי בתנור עם שמן זית ומלח גסו--- מרילין.  
7/6/2009 14:09
עוגת גבינה ושוקולד בקלי קלותו--- טליון
7/6/2009 15:36
אורז מלא מבושם עם שקדים ופטריותו--- דינדין
7/6/2009 16:32
לחם לבן לכריכים וטוסטיםו--- אספרגוס  
7/6/2009 20:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן