...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוס מסקרפונה עם רוטב פסיפלורה - עצמיו--- פלפלית   31/5/2009 11:38


למוס

2 קופ' [250 גרם כ"א] גבינת מסקרפונה - בטמפ' החדר
2 שמנת להקצפה
כ 75 גרם א. סוכר
1 שקית ג'לטין [14 גרם] מומסת בחצי כוס מים

רוטב פסיפלורה

תוך הפרי - מסונן - עם מעט מהגרעינים
סוכר - לפי טעם אישי - לטעום ולהוסיף בהדרגה
1 כפית ג'לטין מומס במעט מנוזלי הפרי

מקציפים את הגבינה במערבל, תוך הוספת הג'לטין הפושר.
מקציפים בנפרד את השמנת,+ הוספה הדרגתית של א.הסוכר

מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול,
יוצקים לתבנית מכסים ומשאירים להתייצבות לכמה שעות.

ממסים את הג'לטין ומוסיפים לפסיפלורה,
מקררים כחצי שעה - עד,התמצקות חלקית
יוצקים את התערובת על המוס .. מכסים יפה,
ומעבירים למקרר.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה31/5/2009 03:39
גביניות/מתוך הבלוג של ליליתו--- תמר
31/5/2009 08:05
חזה עוף בפסטו תימין לימוניו--- שונט
31/5/2009 08:17
חומוס מעדשים אדומותו--- שונט
31/5/2009 08:19
מעטפת פילו במילוי רטטוי וגבינת עזיםו--- שונט
31/5/2009 08:23
פלפלים קלויים ממולאים בגבינהו--- אספרגוס  
31/5/2009 09:37
מוס מסקרפונה עם רוטב פסיפלורה - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
31/5/2009 11:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן