...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף גונג באוו--- פנינהט   18/5/2009 12:45

הצהריים שלנו להיום הוא עוף גונג באו מהיר הכנה וטעים ברמות על

מתכון: עוף גונג באו

המרכיבים :

300 גרם קוביות עוף (עדיף חזה)
1 כף רוטב סויה
1 כף קורנפלור

1 כף שמן זית
3-4 שיני שום כתושות
1 כף רצועות זנגביל (ג`ינג`ר) - אופציונלי
2 רצועות בצל ירוק, לחתוך לרצועות ארוכות
2 כפות בוטנים
10 פלפל צ`ילי יבש (כל פלפל חתוך ל 2-3 חתיכות)

לרוטב :
1 1/2 כפות רוטב סויה
1 כף מירין (ניתן להחליף ביין לבן יבש)
1/4 כוס מים
1 כפית גדושה סוכר
1 כפית קורנפלור

אופן הכנה:
1. ערבבו בקערה את קוביות העוף עם כף רוטב הסויה והקורנפלור.

2. חממו את השמן במחבת/צ`יפסר ל-180 מעלות וטגנו את קוביות העוף כ-5 דקות להזהבה.

3. הוציאו את קוביות העוף לנייר סופג.

4.ערבבו את חומרי הרוטב בקערה והשאירו בצד

5. חממו כף שמן במחבת והוסיפו את השום, זנגביל, בוטנים, צ`ילי ובצל ירוק.

6. לאחר כדקה-שתיים, הוסיפו את העוף וערבבו

7. הוסיפו את הרוטב ובשלו תוך ערבוב כדקה-שתיים

בתיאבון :)

הערות: אם אתם רוצים לראות את דרך ההכנה בתמונות ואת כל השינויים שהכנסתי למתכון בקרו בבלוג שלי


מקור המתכון:
השף אמיר אריה

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2



לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
סבתא מבשלת וגם...סורגת




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה18/5/2009 02:20
עוף גונג באוו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
18/5/2009 12:45
לחם שאור חצי מלא-חם מהתנור ו--- יפנית  
18/5/2009 19:01



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן