...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כרוב ממולא המתכון מהמטבח של אמא שליו--- זהבה ש   17/5/2009 18:28


כרוב גדול בעל עלים גדולים {אני מקפיאה כמה ימים בפריזרבתוך שקית נילון ואז הוא גמיש כמו ניר }
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
כוס גדושה של שמיר קצוץ
עגבניה רכה ובנונית חתוכה לקוביות
כוס ו-1/4 אורז שטוף
קופסא של עגבניות מרוסקות בגודל בנוני
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור, ואבקת מרק עוף

אופן ההכנה
לטגן את הבשר עד אשר משנה צבעו
להוסיף את העגבניה הקצוצה , השמיר , האורז והתבלינים
להוציא את העורק הקשה מהכרוב
ולהניח בתחתית הסיר עם עלי כרוב קטנים שנותרו מהגילגול
מעל להניח את הכרוב הממולא
בקערית לערבב את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניותוהתבלינים כמו במילוי. לשפוך לסיר
לכסות ועל אש קטנה . או בתנור.


הבישול והתמונה שלי{זהבה]


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה17/5/2009 04:47
מרק פלפלים צהובים ו--- שומית
17/5/2009 08:01
פלפלים ממולאים וכבושים - מקור עממי ו--- פלפלית  
17/5/2009 09:02
פלפלים ממולאים וכבושים - לאחר 3 ימים ו--- פלפלית  
17/5/2009 09:04
פרעצל שאור ו--- פנינהט  
17/5/2009 12:21
עלי גפן ממולאיםו--- etty  
17/5/2009 12:59
עוגת שוקולד וחלבה ו--- אספרגוס  
17/5/2009 15:51
כרוב ממולא המתכון מהמטבח של אמא שליו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
17/5/2009 18:28
הכרוב לאחר בישולו--- זהבה ש  
17/5/2009 18:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן