...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק פלפלים צהובים ו--- שומית 17/5/2009 08:01

המצרכים:
8 פלפלים צהובים גדולים חתוכים
1 בצל גדול חתוך לקוביות גסות
2 גזרים פרוסים לטבעות
2 תםוחי-אדמה גדולים חתוכים לקוביות
2 כפות אבקת מרק עוף/פטריות/ בצל. כל אפשרות טעימה
מלח ופלפל לפי הטעם האישי
21/2 כוסות מים
ההכנה:
בסיר לאדות את קוביות הבצל במעט מאד שמן עד שקיפות.
להוסיף שאר הירקות ולבשל עד רכוך.
להוסיך את אבקת המרק, מלח ופלפל ולבשל עוד כ-10 דקות.
להעביר את הירקות למעבד מזון ולטחון היטב.
להחזיר את רסק הירקות לסיר המרק לערבב כדי לאחד הרסק עם המרק
טעים להגיש חם או קר עם קרוטונים.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה17/5/2009 04:47
מרק פלפלים צהובים ו--- שומית « הודעה נוכחית
17/5/2009 08:01
פלפלים ממולאים וכבושים - מקור עממי ו--- פלפלית  
17/5/2009 09:02
פלפלים ממולאים וכבושים - לאחר 3 ימים ו--- פלפלית  
17/5/2009 09:04
פרעצל שאור ו--- פנינהט  
17/5/2009 12:21
עלי גפן ממולאיםו--- etty  
17/5/2009 12:59
עוגת שוקולד וחלבה ו--- אספרגוס  
17/5/2009 15:51
כרוב ממולא המתכון מהמטבח של אמא שליו--- זהבה ש  
17/5/2009 18:28
הכרוב לאחר בישולו--- זהבה ש  
17/5/2009 18:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן