...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף ממולא באורז בקדירת כל טובו--- ריקי   26/9/2008 16:48


עוף ממולא באורז בקדירת כל טוב


1 עוף במשקל 1.250 בערך
1.1/2 כוסות אורז מבושל עם עדשים ובצל מטוגן (מג'דרה)
(את תוס' העדשים והבצל המטוגן קונים אצל פרג במשקל)
תפוחי אדמה כמספר הסועדים חתוכים לקוביות גדולות
3 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
2 ראשי שום חתוכים לרוחב
3 גזרים
2 תפוחי עץ מפולחים במכשיר שמוציא את הליבה
8-10 עגבניות שרי
1/2 כוס יין אדום יבש
4 כפות שמן זית
מלח בישול, פלפל גרוס, 4 כדורי פלפל אנגלי, פפריקה מתוקה,
כף א. מרק עוף
מקל קינמון.

בסיר גדול לטגן את העוף היטב מכל צדדיו, להוציא מהסיר ולהניח בצד.
לטגן את הבצל ולהוסיף את תפוחי האדמה, השומים והגזר, לתבל ולערבב היטב .
להוציא מהסיר ולהניחה בצד
למלא את העוף בתערובת האורז למשוח אותו בשמן מעורב בקצת פפריקה ומלח,
להכניס לסיר, להוסיף את תפוחי האדמה ושאר הירקות, להוסיף את היין ומקל
הקינמון, להרתיח 5 דקות , להוציא את מקל הקינמון ולהכניס לתנור בחום של
150 לשעה – אחרי שעה להוריד את החום -125 ולהמשיך לאפות 3 שעות.

ללקק את האצבעות!



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי................ו--- איה26/9/2008 03:51
"קארידופיטה" עוגת דבש יוונית / שולו--- איה
26/9/2008 03:57
קרפיון בתנור של סבתא מזל ז"ל ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:20
דג קרפיון בתנור - לפני שהוא נכנס לתנור ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:21
בקיילה - תמצית האושר הטוניסאיו--- -מרילין  
26/9/2008 07:38
בקיילה התבשיל עצמוו--- -מרילין  
26/9/2008 07:40
בקיילה: התמצית ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:43
התמצית: שלב ראשון באידוי: עלי סלק רענניםו--- -מרילין  
26/9/2008 07:45
התמצית: שלב שני - העלים איבדו מנפחם, אין נוזלים ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:47
התמצית: שלב שלישי - מטגנים מערבבים מועכיםו--- -מרילין  
26/9/2008 07:49
התמצית: לשב סופי - שומרים במקרר המוון זמןו--- -מרילין  
26/9/2008 07:51
חלת דבש עגולהו--- שונט
26/9/2008 07:50
6מתכונים לארוחת חג מוצלחתו--- שונט
26/9/2008 08:04
סלט החסה של דצהו--- זברה
26/9/2008 08:35
טולומבה-לביבות תורכיות בדבשו--- זברה
26/9/2008 08:40
עוגיות מי ורדים ו--- גדולה  
26/9/2008 08:43
חבושים מתוקים /קיציו--- -מרילין  
26/9/2008 09:01
קוגל ירושלמי - ספר מתכוניםו--- פלפלית
26/9/2008 10:59
קוגל ירושלמי - עכבר העירו--- פלפלית
26/9/2008 11:01
קוגל איטריות מתוק - אבי פסטו ו--- פלפלית
26/9/2008 11:03
קוגל מתוק מסורתי - פסטה ברילהו--- פלפלית
26/9/2008 11:06
קוגל ישראלי - אבירם וייסה - על השולחןו--- פלפלית
26/9/2008 11:08
קוגל ירושלמיו--- זברה
26/9/2008 11:08
קוגל תפוחים בדבש לראש השנה - סוגתו--- פלפלית
26/9/2008 11:09
בולבניק (קוגל תפוחי אדמה)ו--- פלפלית
26/9/2008 11:20
עוגת שמנת, פקאן וריבת חלבו--- זברה
26/9/2008 12:29
קוגל תפוחי אדמהו--- זברה
26/9/2008 12:30
עוגת תמרים בחושהו--- מייקלה.
26/9/2008 14:57
קוגל בקלי קלותו--- מייקלה.
26/9/2008 16:14
כבד קצוץ - מתכון מנצחו--- ריקי  
26/9/2008 16:25
סלט כרוב וגזר ו--- ריקי  
26/9/2008 16:29
אופסס שכחתי שהוספתי גם כמה גבעולי שמיר טרי.ו--- ריקי
26/9/2008 17:04
עוף ממולא באורז בקדירת כל טובו--- ריקי   « הודעה נוכחית
26/9/2008 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן