...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פליקאסו--- מרילין   10/5/2009 14:32

מאפה פיקאנטי וטעים ישר מהבלקנים. הבצק מעולה והמילוי..יכול להשתנות על פי מה שיש בבית ובעיקר שיכלול גבינה טעימה ועוד מיני הפתעות
~
את הבצק מכינים על פי עקרונות בצק העלים וכדאי להכין יום מראש


מצרכים לבצק
כוס מים
כף שמן
כף חומץ
מלח
שלוש מאות שלושים גרם קמח - במקור רשום כמה שלוקח
~
מאה גרם חמאה רכה לקיפולים
~
רבע כוס שמן לפתיחה


~

למילוי
חציל קלוי + קשקבל
ריקוטה + פרמזאן
ריקוטה + ממרח עגבניות מיובשות + קשקבל
ריקוטה + ממרח זיתים + פרמזאן
.


הכנה
לשים את מצרכי הבצק מספר דקות עד לבצק רך ולא דביק
מקמחים משטח ומרדדים למלבן דק
מורחים את החמאה על כל שטח המלבן
מקפלים את הבצק מימין עד לאמצע ואז את צד שמאל על הכל
מכסים בניילון שומרים במקרר מספר שעות
מרדדים שוב, עושים שוב את אותו קיפול,ושומרים שוב במקרר מספר שעות
סך הכל עושים 3 פעמים את אותו תהליך
~
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים וטובלים כל חלק בשמן
מרדדים לעלה דק מאוד, ממלאים בתערובת גבינות ומגלגלים לגלילה
מסובבים את הגלילה לצורת שבלול
מברישים בביצה מהולה במים מפזרים מעט שומשום
אופים בחום של 190 מעלות עד להזהבה

.
מתכון של יפנית עם קצת שינויים שלי




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............ ו--- פלפלית10/5/2009 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
טארט לימון מרנג ו--- שונט  
10/5/2009 08:24
לחם מקמח מלא ו--- שונט  
10/5/2009 08:37
מתכון יוספה פרג לחם מקמח מלאו--- סופי
5/6/2010 13:43
מתכון יוספה פרג לחם מקמח מלאו--- סופי
5/6/2010 13:44
עוגת שוקולד סבתאית / מהספר של גיל חובבו--- שרוניק
10/5/2009 10:00
עוגיות קשקשבל / קרין גורןו--- מרילין  
10/5/2009 10:48
פשטידת תרד גבינות ופסטהו--- אספרגוס  
10/5/2009 13:42
פליקאסו--- מרילין   « הודעה נוכחית
10/5/2009 14:32
פליקאס - פותחים וממלאיםו--- מרילין  
10/5/2009 14:32
פליקאס - מגלגלים לגלילהו--- מרילין  
10/5/2009 14:33
בניצה (פאי) פירות והפעם תפוחיםו--- אספרגוס  
10/5/2009 20:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן