...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם מקמח מלא ו--- שונט   10/5/2009 08:37

לחם מקמח מלא
מתכון של יוספה פרג

החומרים הדרושים:
500 גרם קמח מלא
2 כפות שמרים יבשים
חצי כף מלח
1 ביצה מס' 2
3 כוסות מי ברז או מי סודה
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

בתוך קערה שמים את הקמח, שמרים ומלח.

מערבבים היטב את החומרים היבשים ויוצרים גומה.

בגומה שמים ביצה, שמן זית ומים.

לשים היטב את העיסה לגוש חלק.

שמים לתפיחה בתוך שקית ניילון לשעה וחצי.

על משטח מקומח שמים את הבצק לאחר התפיחה.

חותכים לשני גושים ויוצרים צורה ללחם, אפשר כיכר עגולה או מאורכת.

על נייר אפייה בתוך תבנית מניחים את הבצק לתפיחה שניה (כחצי שעה).

לאחר תפיחה שניה מורחים בעדינות שמן זית ויוצרים שלושה חיתוכים בסכין
על מנת להוציא את הגזים ממנו.

אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

הערות שלי (שונט) הוספתי אילסרים קצוצים/אגוזים/ונשאר לי תערובת של שקדים קצוצים ....רוצה לנסות בפעם הבאה עם זיתים גם....




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............ ו--- פלפלית10/5/2009 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
טארט לימון מרנג ו--- שונט  
10/5/2009 08:24
לחם מקמח מלא ו--- שונט   « הודעה נוכחית
10/5/2009 08:37
מתכון יוספה פרג לחם מקמח מלאו--- סופי
5/6/2010 13:43
מתכון יוספה פרג לחם מקמח מלאו--- סופי
5/6/2010 13:44
עוגת שוקולד סבתאית / מהספר של גיל חובבו--- שרוניק
10/5/2009 10:00
עוגיות קשקשבל / קרין גורןו--- מרילין  
10/5/2009 10:48
פשטידת תרד גבינות ופסטהו--- אספרגוס  
10/5/2009 13:42
פליקאסו--- מרילין  
10/5/2009 14:32
פליקאס - פותחים וממלאיםו--- מרילין  
10/5/2009 14:32
פליקאס - מגלגלים לגלילהו--- מרילין  
10/5/2009 14:33
בניצה (פאי) פירות והפעם תפוחיםו--- אספרגוס  
10/5/2009 20:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן