...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם שאור עם אגוזים ו--- יפנית   4/5/2009 17:56

לחם שאור עם אגוזים
------------------------
כמות לככר אחת:

250 גרם שאור
250 גרם קמח מלא
250 גרם קמח כפרי
100 גרם קמח לבן ללחם (שטיבל 2)
1 כף סילאן
2 כפיות מלח
350-300 מ"ל מים
50 גרם אגוזי מלך
2 כפות שומשום

לישה+התפחה של 3 שעות בטמפרטורת החדר.
לישה קלה, ועיצוב ככר.
לשמן קערה ולהניח את הככר כשהתפר למעלה.
להכניס לשקית ניילון ולהתפיח 12 שעות במקרר.

לחמם תנור ל-250 מעלות, לאפות עם אדים 10 דקות, להנמיך ל-190-185 מעלות ולאפות עוד 45 דקות.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/16709655.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/16711746.JPG




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה4/5/2009 06:57
קרם חצילים - עומר מילר, מערכת וואלהו--- פלפלית
4/5/2009 09:27
חציל קלוי בטחינה ויוגורטו--- פלפלית
4/5/2009 09:29
צ'פס בבלילהו--- גדולה
4/5/2009 10:34
מישרה (מרינדה) לבשר פילהחמהו--- שומית
4/5/2009 14:41
מרק גספצ’ו לימים חמים- טעים וקריר ומזיןו--- שומית
4/5/2009 15:06
ריבת גזר גמדי מדהימהו--- sarit147  
4/5/2009 16:28
לחם שאור / האופות והאמיצותו--- איה  
4/5/2009 16:41
בטטה וורה- לביבות תפו"א בסגנון הודיו--- שושנה
4/5/2009 17:32
לחם דגנים מצויין ו--- יפנית  
4/5/2009 17:43
לחם שאור עם אגוזים ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
4/5/2009 17:56
לחם על בסיס ביגה-אורי שפט ו--- יפנית  
4/5/2009 18:01
לחם מקמח מלא ושיבולת שועל/סמדר זורעו--- תמר  
4/5/2009 18:52



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן