...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם דגנים מצויין ו--- יפנית   4/5/2009 17:43

הובא ע"י games

לחם דגנים מצוין

500 קמח לחם (שטיבל 2)
125 תערובת דגנים: פשתן, גרעיני דלעת, שומשום, חמניה, שיבולת שועל (קואקר) דקה.
325 מים
115 מחמצת נוזלית (שאור)
2.5 שמרים טריים
15 מלח
(לדעתי אמור להיות גם 10 גרם גלוטן ...)

ההכנה בדיוק כמו במתכון הלחם הכפרי/באגטים.
לציפוי הלחמים בשומשום או בדגנים נוספים טרם התפחתם, תופחים בעדינות על כל פני הלחם במטלית נקייה לגמרי ולחה, ומגלגלים בציפוי.

מקור המתכון: סדנת לחמים-ספייסז

הערות יפנית:
לא הוספתי גלוטן
הוספתי לבצק גרעיני דלעת ושומשום (לא היו לי את שאר הדגנים).
חילקתי את כמות הקמח ל-250 גרם מלא ו-250 קמח לבן ללחם
כל הכמויות במרכיבי הבצק הם בגרמים!!!!

אפיתי ככר אחת כ-45 דקות (על אבן אפיה) בחום של 220 מעלות והוספתי כלי עם מים לתנור.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה4/5/2009 06:57
קרם חצילים - עומר מילר, מערכת וואלהו--- פלפלית
4/5/2009 09:27
חציל קלוי בטחינה ויוגורטו--- פלפלית
4/5/2009 09:29
צ'פס בבלילהו--- גדולה
4/5/2009 10:34
מישרה (מרינדה) לבשר פילהחמהו--- שומית
4/5/2009 14:41
מרק גספצ’ו לימים חמים- טעים וקריר ומזיןו--- שומית
4/5/2009 15:06
ריבת גזר גמדי מדהימהו--- sarit147  
4/5/2009 16:28
לחם שאור / האופות והאמיצותו--- איה  
4/5/2009 16:41
בטטה וורה- לביבות תפו"א בסגנון הודיו--- שושנה
4/5/2009 17:32
לחם דגנים מצויין ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
4/5/2009 17:43
לחם שאור עם אגוזים ו--- יפנית  
4/5/2009 17:56
לחם על בסיס ביגה-אורי שפט ו--- יפנית  
4/5/2009 18:01
לחם מקמח מלא ושיבולת שועל/סמדר זורעו--- תמר  
4/5/2009 18:52



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן