...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ריבועי קצף וריבהו--- הדר 3/5/2009 07:00

עוד מתכון שנגזר מעיתון....נטעם לראשונה ביום העצמאות.
מאחר ונשמר היטב בהקפאה, הולך לככב קבוע במקפיא שלי!


לתבנית 35 על 27

חומרים לבצק:
¾ כוס סוכר
2 חלמונים
200 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל
½ כפית קליפת לימון
½ גביע לבן (אשל, גיל וכו')
2.5 כובות קמח תופח

למריחה:
ריבת משמש

לקצף:
2 חלבונים
½ כוס סוכר
100ג' אגוזים או שקדים מרוסקים
1 שקית סוכר וניל
1 כף מיץ לימון


לערבב את כל מרכיבי הבצק ולשטח בתבנית.
לאפות בחום 200 מעלות 20-25 דקות.

למרוח ריבת משמש.

להקציף החלבונים ולהוסיף הסוכר.
כשהקצף יציב לקפל פנימה את יתר מרכיבי הקצף.

למרוח הקצף על הריבה ולאפות 10 דקות ב- 200 מעלות.

לחתוך לריבועים מיד לאחר ההוצאה מהתנור.

נשמר במקפיא לאורך זמן רב!





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה3/5/2009 04:39
סלט כרובית ופיסטוקיםו--- הדר
3/5/2009 06:57
סלט כרוב ופלפלים חמוץ מתוק ו--- הדר
3/5/2009 06:59
ריבועי קצף וריבהו--- הדר « הודעה נוכחית
3/5/2009 07:00
גלילות טעימותו--- הדר
3/5/2009 07:02
קיש עגבניות, בצל מתוק וגבינותו--- מרילין  
3/5/2009 08:36
קיש עגבניות - תמונה מבפניםו--- מרילין  
3/5/2009 08:36
קיש עגבניות - לפני שנכנס לתנורו--- מרילין  
3/5/2009 08:37
ציפס דקיקים בשומן אווז שרי אנסקיו--- שונט
3/5/2009 11:12
ציפס...שרי אנסקיו--- שונט
3/5/2009 11:13
פאי לחם עם מנגולד וגבינותו--- שונט
3/5/2009 11:25
טארט ירקות שורשו--- שונט
3/5/2009 11:26
פאי בצק עלים עם מלית מסקרפונה וכרישהו--- שונט
3/5/2009 11:28
טארט טראפל שוקולד רוני ונציהו--- שונט
3/5/2009 13:31
אומלט בצל אקזוטיו--- שונט
3/5/2009 13:34
בוואריה רות קיינןו--- שונט
3/5/2009 13:37
בצק עלים ממולא בכל טובו--- שונט  
3/5/2009 14:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן