...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שיבולת שועל וצימוקיםו--- תמר   2/5/2009 18:38

מתוך ספרה של רוני ונציה "עוגה עוגה"

2 כוסות קמח רגיל
1/2 כפית מלח
כפית אבקת אפייה
כפית אבקת סודה לשתייה (לא שמתי)
כפית קינמון
200 ג חמאה רכה
2/3 כוס סוכר חום בהיר(השתמשתי רק בסוכר לבן רגיל - סכ"ה כוס)
1/2 כוס סוכר רגיל
1 כף תמצית וניל
3 כפות חלב
2 ביצים
2 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
כוס ורבע צימוקים
כוס ו3/4 אגוזי מלך או פקאנים קצוצים גס

מנפים בקערה את הקמח, מלח, קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה
מערבלים במיקסר את החמאה והסוכר עד שהתערובת תפוחה ואוורירית,
מוסיפים את הוניל והחלב, שתי הביצים וממשיכים לערבל.
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לערבל רק עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את שיבולת השועל, הצימוקים והאגוזים ומערבבים בכף עץ.
מאחסנים במקרר לשעתיים
מחממים את תנור האפייה לחום בינוני,יוצרים כדורים קטנים ומניחים ע"ג תבנית אפייה גדולה עם נייר אפיה ולוחצים מעט על הכדורים כדי לשטח אותם.
אופים כ10 דקות עד אשר העוגיות זהובות אך עדיין רכות במרכז.בתנור שלי כרגיל, לוקח יותר זמן, כ-20-15 דקות









לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת.....................ו--- איה2/5/2009 05:32
טארט ריקוטה, פסטו ואספרגוס - "על השולחן"ו--- פלפלית
2/5/2009 09:08
מאפה ארטישוק וגבינת צאן - השף אלון גונןו--- פלפלית
2/5/2009 09:10
בראוניז גבינה - הקונדיטור בן עמי ברתיני ו--- פלפלית
2/5/2009 09:12
אפונת שלג בשום ושומשום - פיליס גלזרו--- פלפלית
2/5/2009 09:15
עוגת גבינה ים תיכונית...............ו--- שונט  
2/5/2009 10:16
עוגיות שיבולת שועל וצימוקיםו--- תמר   « הודעה נוכחית
2/5/2009 18:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן