...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כופתאות גבינה הונגריותו--- שמני   1/5/2009 10:23

כופתאות גבינה הונגריות (Turogomboc) / אם החיטה

500 גר' גבינה לבנה (טוב טעם, טבורוג ודומיהם)
50 עד 70 גר' סולת, (לפי רמת היובש של הגבינה).
3 ביצים
20 גר' חמאה רכה
1/2 כפית מלח.

סיר גדול עם מים רותחים
1 כפית מלח.

80 גר' חמאה
100 גר' פירורי לחם.

לערבב את הגבינה+חמאה, עם הסולת מלח וביצים. לכסות ולהכניס למקרר לפחות לשעה כדי שהסולת תספוג נוזלים.
אמורה להתקבל תערובת רכה שניתן לעצב.

בסיר גדול, להרתיח מים. לעצב כדורים בקוטר 2.5 ס"מ ולהגליש למים הרותחים. לאחר זמן מה הכדורים יצופו.
לבשל 5 דקות נוספות ברתיחה איטית. (מומלץ להוציא כדור אחד ולבדוק שמבושל).
להוציא את כדורי הגבינה למסננת גדולה.
במחבת גדולה להמיס חמאה. להוסיף פירורי לחם ולטגן עד להשחמה. להכניס את הכדורים לפירורי הלחם ולגלגל כך שיצופו מכל הצדדים.
להגיש חמים בתוספת שמנת חמוצה וריבה טובה.

אם מעדיפים גרסה מלוחה-להוסיף לתערובת הגבינה קצת גבינה בולגרית או פטה, ובהגשה להשמיט את הריבה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה1/5/2009 05:28
פשטידת כרובית, ברוקולי ושקדיםו--- הדר  
1/5/2009 08:11
ערוק - קציצות עיראקיותו--- זהבה ש  
1/5/2009 09:54
ומה מתאים ליד הקציצות?ו--- זהבה ש  
1/5/2009 09:57
כופתאות גבינה הונגריותו--- שמני   « הודעה נוכחית
1/5/2009 10:23
עוגת גבינה לימון ומסקרפונה ו--- איה
1/5/2009 15:29
תפוחי-אדמה מוקרמים נפלאים ו--- גילה  
1/5/2009 18:55



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן